am inteles va multumesc...dar cu judecata asta dureaza...o gramada..masina daca o gaseste politia..pot reintra in posesia ei imediat sau dupa terminarea procesului?
am inteles..dar asta o pot face in romania sau in italia? eu momentan sunt in romania si nu pot pleca in italia pana nu imi ies actele fetei..pot imputernici un avocat in italia sa se ocupe de asa ceva sau pe sotul meu?apropo ne mai si amenita ca ne omoara ca plateste pe cineva..ne terorizeaza telefonic..
Salut!
Am si eu o intrebare!
Acum 2 luni de zile cand am plecat din italia am lasat o masina la cumatru meu..sa mio aduka acasa in romania.El intre timp a aduso in romania si mia vanduto fara acordul meu..din sursele mele (ce am auzit de la prieteni) masina a inmatriculato la bulgari..eu sunt propietar pe actele masinei..in italia..cum a putut el face ca sami vanda si imatriculeze masina fara mine si semnatura..mia spus fratele meu ca a facut o chitanta de mana cu doi martori si numele meu pe ea, nu am semnat nimic eu si a legalizato in romania la notar..se poate asa ceva? ce pot sa fac ca sa-mi recuperez masina...actele sunt la el.