avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate xeniaema

Activitate xeniaema

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
chiar am fost f rea si superficiala , imi pare rau .
eu nu inteleg ce tot vreti voi ? pomana sau ce ? daca nu ati facut de nota de trecere ce sa va dea?
eu in fiecare zi am sunat la baroul galati ,si asa este, lucrarile au fost corectate , trebuiau sa fie astazi afisate pe site-ul inppa.probabil maine sau cel mai tarziu poimaine vom sti sigur.Noua inca din ziua examenului de la penal ni sa zis ca dupa 2 noiembrie vom afla rezultatele.
eu tot nu inteleg de ce in regulamentul de examen au precizat ca in urma promovarii exam. de pe 7 oct dobandim cal. de av. stagiar atata timp cat e o proba preliminara si eliminatorie
Iar apoi faza cu subiecte diferentiate in functie de dobandirea /nedobandirea cal. de av stagiar, ma baga in ceata de tot.
noua la galati, decanul ne-a informat ca urmatoarele probe vor consta in subiecte de sinteza si o singura speta.voi stiti altceva?deci raman valabile acele subiecte de teorie din 2008
am sunat la unbr si mi-au zis ca data examenului ne va fi adusa la cunostinta in a doua jumatate a lunii iulie.
noile coduri nu vor mai intra in vigoare anul acesta , la 1 oct , data aceasta a fost decalata.
[ link extern ] /
asa ca nu mai pierdeti timp si energie pe aceasta tema si invatati intens!
am si eu o intrebare , dupa ce coduri va pregatiti pt exam.? cele in vigoare acum sau dupa noile coduri care vor intra in vigoare in octobrie 2011?eu sunt complet bulversata ;mica reforma ce modifica codurile actuale va fi si ea abrogata odata cu noile coduri in octombrie , nu e asa?
va rog,luminati-ma si pe mine!
am sunat la unbr si am aflat ca in aceasta primavara nu va mai avea loc nici un exam . de admitere in barou, singura sesiune care va avea loc in anul 2011 va fi hotarata abia in iunie , dupa modificarea legii de org a prof de avocat.