avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Activitate andrea123

Activitate andrea123

Răspuns la discuția Sediu social
Am descarcat si eu formularul mentionat de pe site-ul registrului comertului, dar ceea ce trebuie sa semnam nu mentioneaza ce activitati se vor desfasura...
numai ca apartamentul isi va schimba destinatia....
Nu stiu ce sa fac..daca nu semnez "ii ridic pe toti in cap"...dar nici nu as dori sa ma trezesc cu un bar la parter...
Răspuns la discuția Sediu social
Administratorul spune ca doar sediul social doreste sa il mute in apartament, dar ca asa e formularul de la finante..sau primarie. Cum pot afla adevarul? Oare pentru stabilirea sediului social este nevoie de caordul vecinilor sau doar pentru deschiderea vre-unei activitati comwerciale gen magazin, coafor, etc
Multumesc pentru sfaturi!
Discuție Sediu social
Vecinul de la parter doreste sa isi mute sediul social in locuinta sa, dar pe formularul pe care doresta sa semnez scrie doar "modificarea destinatiei apartamentului". Pentru aceasta a cerut acordul apartamentelor de la parter si al apartamentului nostru situat deasupra. Ce risc daca semnez ca sunt de acord cu schimbatul destinatiei apartamentului. Cu aceste semnaturi poate sa isi deschida magazin sau cabinet in apartament?