avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sediu social
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sediu social

Vecinul de la parter doreste sa isi mute sediul social in locuinta sa, dar pe formularul pe care doresta sa semnez scrie doar "modificarea destinatiei apartamentului". Pentru aceasta a cerut acordul apartamentelor de la parter si al apartamentului nostru situat deasupra. Ce risc daca semnez ca sunt de acord cu schimbatul destinatiei apartamentului. Cu aceste semnaturi poate sa isi deschida magazin sau cabinet in apartament?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:06, 14 Decembrie 2010
Da, poate sa-si deschida magazin, cabinet, patiserie, bar, coafor etc.

A pune numai sediu de firma in apartament nu inseamna schimbarea destinatiei apartamentului.
Deci atentie!
Administratorul spune ca doar sediul social doreste sa il mute in apartament, dar ca asa e formularul de la finante..sau primarie. Cum pot afla adevarul? Oare pentru stabilirea sediului social este nevoie de caordul vecinilor sau doar pentru deschiderea vre-unei activitati comwerciale gen magazin, coafor, etc
Multumesc pentru sfaturi!
da, si pt stabilirea sediului social are nevoie de semnaturi
Formularul are codul 11-10-160 si se gaseste la Registrul comertului.
La punctul 3 scrie:
3. Asociaţia avizează stabilirea sediului social/secundar în spaţiul situat în str. . . . . . . . . . . .

Asa ca se taie cu o linie ceea ce nu corespunde.
Apoi:
5. urmează să-şi desfăşoare activităţile(4): . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Si se completeaza punctele, după caz, cu: activitate de birou sau activităţile pe care le va desfăşura conform obiectului de activitate.
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
Adriantot, moderator
Am descarcat si eu formularul mentionat de pe site-ul registrului comertului, dar ceea ce trebuie sa semnam nu mentioneaza ce activitati se vor desfasura...
numai ca apartamentul isi va schimba destinatia....
Nu stiu ce sa fac..daca nu semnez "ii ridic pe toti in cap"...dar nici nu as dori sa ma trezesc cu un bar la parter...

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie spatiu comercial parter bloc catalinoctavian catalinoctavian Buna ziua, La parterul blocului unde locuiesc a functionat o alimentara ,ulterior acesta inchizandu-se. Parterul blocului este din constructie prevazut cu ... (vezi toată discuția)
Cum obtin acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru schimbare destinatie apartament pentru sediu social? Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc [b]In caz de refuz[/b] al din partea Asociatiei de proprietari si/sau al vecinilor pentru a-si da acordul cu privire la schimbarea destinatiei apartamentului ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie coafor in apartament mihaiomc mihaiomc Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat... vecinul meu perete in perete, dintr-un imobil de locunite (24 apartamente) vrea sa-si deschida o frizerie - ... (vezi toată discuția)