avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate ls_mircea

Activitate ls_mircea

Răspuns la discuția stramutare
banuieli legitime,cei cu care ma judec sunt consilieri locali.cat dureaza solutionarea unei cereri de stramutare? banuielile legitime trebuie enumerate efectiv sau doar cu titlu general?
Discuție stramutare
Se poate cere stramutarea in orice faza a unei cauze ,chiar si in stadiul de recurs,in fata Curtii de Apel dupa judecarea fondului?
Răspuns la discuția comunicare decizie concediere
Procesul respectiv este intre aceleasi parti,obiectul fiind despagubiri banesti (art. 269 c. muncii) tocmai pentru faptul ca decizia de concediere nu-mi fusese comunicata.Nu am semnat nimic,a fost trimisa prin posta de catre Tribunal fiind atasata la intampinarea formulata de partea adversa.
da,vreau sa contest decizia si de aceea am pus intrebarea,tocmai pentru a evita o actiune prematura.
Am spus ca nu pun in discutie tardivitatea sau prematuritatea actiunii de contestare a deciziei de concediere deoarece decizia in cauza mi-a fost inmanata intr-o sedinta a altui proces,cu un alt obiect.Se considera valabila comunicarea in scris (art. 74 c.muncii) in sedinta ,astfel incat aceasta sa fie recunoscuta ca data de la care decizia isi face efectul (art. 75 c muncii)?
Comunicarea deciziei de concediere s-a facut in cadrul altui proces.Nu vad ce prematuritate sau tardivitate ar fi in cauza.Intrebarea a fost simpla:comunicarea deciziei de concediere in instanta indeplineste conditiile art 74 (1) si art. 75 Codul muncii?
Discuție nulitate act
Un act care a produs efecte juridice fiind folosit ca inscris intr-un dosar civil,si care ulterior incheierii procesului a fost anulat in instanta chiar de societatea care l-a emis,mai poate fi atacat prin plangere penala pentru fals?
Este considerata valabila comunicarea unei decizii de concediere in sedinta,odata cu intampinarea ?Termenul de atac curge de la data sedintei publice a instantei?