avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate tavi2010_cdo

Activitate tavi2010_cdo

Salut
Sunt un tatic ce din 29sep2010 nu mai poate sa-si vada fetita de 4 ani si 9 luni din cauza faptului ca fosta sotie(ce are custodia copilului ....si se comporta de parca acest copil este un obiect al ei personal) refuza sa-mi deschida usa cand am program de vizita sau fuge de acasa si nu pot da de ea sau de fetita;mentionez ca fetita doreste sa mearga cu mine dar fiind mica nu are nici o putere sa se impotriveasca refuzului fostei sotii.Am mers la politie..s-a inceput o urmarire penala si atat...ce dureaza...de Mos Nicolae am batut pe la usa fostei sotii degeaba.. se pare ca nici de sarbatori nu voi putea fi langa fetita mea...sunt DISPERAT si stiu ca fetita sufera si ea foarte mult.Am mers recent la executor judecatoresc si acesta s-a multumit doar cu a face o somatie catre ea si apoi a ma insoti la o vizita, unde a constat ca fosta sotie nu-mi da copilul...intocmind un PV de constatare...spunad ca asta e...nu e de gasit...EU in acest caz ce pot face?....FETITA mea sufera in tacere in continuare ca nu-si poate vedea tata...va rog sa ma ajutati in aceasta problema delicata...mentionez ca este a doua oara cand nu pot lua fetita o perioada de peste 2 luni cum s-a mai intamplat in apr-mai-iunie 2010 !!!-si atunci mi-am retras eu plangerea penala cand fosta sotie a acceptat sa-mi dea fetita la presiunea politiei!! ).Multumesc anticipat celor ce pot ajuta !