avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate cruduleci

Activitate cruduleci

Răspuns la discuția decibeli permisi
am discutat cu cei de la mediu si au spus ca nu au aparate ptr masuratori fonice!!!
Răspuns la discuția decibeli permisi
nu sunt sensibila...ideea e ca nu numai eu am problema asta suntem de fapt 2 imobile lipite stanga si dreapta de acest imobil in care functioneaza clubul. primaria ne raspunde ca nu are autorizatie de a functiona toata noaptea..iar de expertiza fonica nici vorba. am incercat la mediu si au spus ca nu au aparat!!!!!! asa ca vine politia, politia comunitara, primaria si le mai da o amenda cand facem noi sesizari in rest...ei isi vad in continuare de afacere...nu cred ca e normal atat eu cat si copiii sa nu dormim noptile pana pe la 2-3 din cauza lor...azi noapte de ex au avut si solisti!!! la 2,30am sunat politia ....si dupa ce primesc amenda si echipajul de politie pleaca dau muzica mai tare!!!!
am o problema cu un club de noapte ce s-a deschis in imobilul lipit de casa mea. am facut plangeri la primarie, am sunat la politie, am discutat si cu ei si i-am anuntat ca se aude muzica la noi in casa si nu ne putem odihni.noaptea......toate organele statului imi raspund ca respectivul club de noapte nu are autorizatie de functionare pentru activitatea pana la 6 dimineata si ca au dat amenzi. ok si eu ce fac in continuare? mai nou au dat drumul clubului si in timpul saptamanii si vor sa functioneze de la ora 8 ,00 la ora 6,00 non stop...au pretins ca si-au izolat fonic dar nu e nicio imbunatatire...mai nou am impresia ca si politia s-a saturat de plangerile noastre.initial primaria raspunsese celorlati vecini invecinati cu clubul ca le vor solicita acordul notarial al vecinilor...apoi s-au razgandit si au spus ca daca isi izoleaza fonic vor primi acordul...intrebarea mea e ce trebuie sa facem noi de acum incolo ptr ca primaria si politia nu ne sprijina..azi noapte am putut sa dorm doar de la ora 4,00 la 6,30 ; pe la ora 1 am sunat la 112 a venit politia mi-au spsu ca vor veni si la mine..dar pe parcurs au uitat!!!! si dupa ce echipajul a plecat ...muzica a fost data la un volum si mai mare...multumesc