Salut!
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Pana acum nu am platit nimic. Adica mi-a scazut din consum partea mea pentru teava si nu am mai platit-o.:). Si inca nu s-a intamplat nimic si nici nu am vazut factura. Singurul lucru e ca apar cu rosu la consum ca nu am platit 360.000 (partea mea). La fel ca mine mai am inca 7 vecini cu centrala care si ei sunt trecuti cu restanta ca au refuzat sa plateasca. Ceilalti au platit fara sa stie ce platesc.
Buna ziua!
Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva: Este legal ca daca avem centrala termica de apartament sa trebuiasca sa platim la scara reparatiile pentru teava de apa calda de care noi nu beneficiem? S-a reparat o teava de apa calda (cativa cm de sudura) cu 16 milioane de lei pentru care nu s-a prezentat nicio chitanta dar aceasta cheltuiala a fost impartita la toti proprietarii din scara, indiferent daca au centrala termica de apartament sau nu.
Buna ziua!
Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva: Este legal ca daca avem centrala termica de apartament sa trebuiasca sa platim la scara reparatiile pentru teava de apa calda de care noi nu beneficiem? Teava respectiva a fost reparata cu un pret foarte mare (16 milioane de lei pentru o sudura de cativa cm) pentru care nu s-a prezentat nicio chitanta iar aceasta cheltuiala s-a impartit la toti proprietarii din scara, indiferent daca au centrala sau nu.
Buna ziua. Tatal meu are 54 de ani, este instructor de conducere auto si are 32 de ani in cartea de munca. Sufera de angina pectorala de efort, hipertensiune arteriala, diabet zaharat tip II. Intrebarea mea este: se poate pensiona de boala grad III, si daca da, mai poate profesa ca si instructor in continuare cu jumatate de norma? Va multumesc.
Buna ziua. Tatal meu are 54 de ani, este instructor de conducere auto si are 32 de ani in cartea de munca. sufera de angina pectorala de efort, hipertensiune arteriala, diabet zaharat tip II. Intrebarea mea este: se poate pensiona de boala grad III, si daca da, mai poate profesa ca si instructor in continuare cu jumatate de norma? Va multumesc.