avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate Iustititia

Activitate Iustititia

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Eu am cam vazut si judecatori care rasfoiau prin cod ...
Un comentariu foarte pertinent ! Sunt de acord ca trebuie schimbat sistemul din temelii, din pacate noi suntem generatia sacrificata pe care cade povara asta. Totusi tind sa cred ca degeaba schimbam temeliile daca nu si mentalitatea. Si inca ceva...Pestele de la cap se impute...nu de la coada ! Acolo este mare problema !
Am sunat acum la Baroul Tmis si mi s-a spus ca inca nu s-a stabilit tematica pentru testul grila.
Serios, au dat-o in bara rau de tot ! E ca si cum ai da la BAC examenul scris la Limba romana de doua ori ! ! ! !
Care este rolul testului grila ? Chiar nu inteleg, cu toata bunavointa mea. Care va fi tematica acestui test ? Adica dam primul test din aceeasi tematica apoi mai dam unul ca sa se convinga ca stim ? Lamuriti-ma si pe mine !?Din ce materie se da acest test grila ? Sincer asta e total neprofesionalism din partea UNBR, acesti juristi de baza a sistemului juridic roman, si din cauza asta suntem unde suntem. Este posibil sa dea dovada de atata nepasare printr-un text atat de ambiguu ? Halal avocati
Varule, invata putin la gramatica si apoi la drept civil...
Sincer sa fiu, ma bucur ca am terminat facultatea anul asta pentru ca tind sa cred ca astia au innebunit de tot ! Din ce in ce mai greu orice examen (vezi BAC) acum dam si 15 probe pentru barou... Totusi nu cred in varianta cu proba eliminatorie...practic toate probele sunt eliminatorii...ce naiba examenul de admitere la UNBR a devenit un fel de Champions-League tur-retur ? Eu sper ca aceasta veste sa nu se concretizeze si conducerea UNBR sa ia o decizie corecta.
Daca tu pentru asta folosesti forumul Mihaela, nu e musai ca toata lumea sa faca la fel ca si tine. Spuneam de INM pentru ca observ ca iti place sa dictezi si sa iei anumite hotarari in numele altora ( nu mai trimiteti , nu mai faceti ) , pe cand rolul principal al unui avocat e de a concilia, a media , a stinge , a naste ori a modifica un litigiu intre parti , nu de a-i porunci uneia ce sa faca. Sa te ajute Dumnezeu sa ajungi in magistratura si sa iti mentii coloana vertebrala pe care o afisezi aici pe forum si instante. Nu intentionez sa nasc niciun conflict, ci pur si simplu fac apel la colegialitate.Pace si spor la invatat !
Eu zic sa lasi baroul si sa incerci la INM :D
pitzu_diana a scris:

Exista si editia 2011 de sinteze pentru OEPA la Nomina Lex... Nu?

Eu am varianta 2010 dar n-am de gand sa invat din ea :) Credeam ca varianta 2011 cuprinde tot ce trebuie si comentat...de aceea am si intrebat ca cei care o au sa-mi spuna daca e sau nu asa :-)

Diana , in ceea ce priveste OEPA , este de preferat sa inveti din legislatia la zi.