Sotul meu a fost muscat de un caine Rottweiler si a avut doua interventii chirurgicale si 14 zile de spitalizare conform certificatului medico-legal eliberat. Mentionez ca incidendul s-a produs in curtea firmei al carei patron este nimeni altul decat proprietarul cainelui. S-au strans la dosar declaratii dar nu am inca nici o rezolutie;dosarul a fost deschis la politia orasului Pantelimon in data de17.12.2010 si inca este tinut pe loc.Eu doresc sa raspunda penal proprietarul cainelui dar m-i se tot baga pe gat decizia de neconstitutionalitate a OUG55/2002.Inteleg ca decizia903/2010 se refera strict la OUG55/2010 si nu la intreaga lege 60/2003.Cum pot sa contracarez aceasta hiba din legislatie ca sa reusesc sa-l aduc pe proprietar in fata instantei PENALE si nu CIVILE, cum m-i s-a "sugerat"de catre terte persoane, in asa fel incat sa se faca intradevar dreptate si pentru cei care nu au bani(reclamati dispun de resurse financiare pentru diferite tergiversari).M-am saturat sa bat portile politiei in speranta unei rezolutii favorabile.Am vrut sa intru la procuror dar nu m-au lasat "cateii".In principiu, daca exista o lege penla care sa inlesneasca hotararea de incepere a urmaririi penale, trebuie sa se ia act de aceasta si sa nu se mai tina dosarul pe loc, chipurile, in vederea intrunirii unei comisii la nivel judetean care sa studieze mai multe dosare de acest gen(acesta fiind "trombonul"la care au apelat politistii ca sa mai amane inaintarea dosarului si sa ma mai linisteasca).In concluzie, va rog sa ma luminati cu privire la cele relatate si sa-mi spuneti daca mai am vreo sansa sa merg in instanata PENALA cu aceasta reclamatie si daca am castig de cauza.Va multumesc.