avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate allexall77

Activitate allexall77

Răspuns la discuția Contractul de inchiriere
Multumesc pentru raspuns. Dar, chiar daca este ONG, veniturile din chirii nu sunt impozabile?
O asociatie ONG, inchiriaza mai multe spatii aflate in patrimoniu la diferite SRL-uri.
Intrebare.
Conducerea ONG-ului esta obligata sa inregistreze la finante contractele de inchiriere?

Presedintele unei asociatii (ong) face un SRL in care el este actionar majoritar si asociatia, minoritar. Imputerniceste pe unul din directorii asociatiei sa-i dea prin contract de comodat cu titlu gratuit, dar sa plateasca toate utilitatile(telefon, apa,caldura,gunoi,curent electric..), mai multe sedii aflate in patrimoniul asociatiei. Mentionez faptul ca pe toata aceasta perioada, asociatia este cea care plateste utilitatile, nu SRL-ul comodatar. Dar in acelasi timp, asociatia mai inchiriaza unele din spatiile din contractul de comodat, catre alte SRL-uri, contra chirii.
Intrebare; Asociatia este constituita din membri cotizanti, exista vreo infractiune in cele descrise mai sus, sau ceva conflict de interese?
Presedintele unei asociatii (ong) face un SRL in care el este actionar majoritar si asociatia, minoritar. Imputerniceste pe unul din directorii asociatiei sa-i dea prin contract de comodat cu titlu gratuit, dar sa plateasca toate utilitatile(telefon, apa,caldura,gunoi,curent electric..), mai multe sedii aflate in patrimoniul asociatiei. Mentionez faptul ca pe toata aceasta perioada, asociatia este cea care plateste utilitatile, nu SRL-ul comodatar. Dar in acelasi timp, asociatia mai inchiriaza unele din spatiile din contractul de comodat, catre alte SRL-uri, contra chirii.
Intrebare; Asociatia este constituita din membri cotizanti, exista vreo infractiune in cele descrise mai sus, sau ceva conflict de interese?
Pozele au fost descarcate din aparatul foto direct in calculatorul de la servici. Secretara este martora si in plus ea poate confirma ca din ziua demiterii mele, numai angajatii firmei puteau folosi aceste poze. In plus am confirmarea ca directorul angajat dupa mine, le-a vizionat acum 8-9 zile in urma. Deci am si martori in acest sens.
Multumesc frumos, si astept si alte pareri.
Nu exista reguli interne ce interzic pastrarea unor poze pe calculatorul de servici.
Publicarea pozelor mi-a adus prejudiciu de imagine, atat in colectivul partidului la care sunt membru, cat si la nivelul municipiului, pentru ca eu detin o functie publica.
Vreau sa cer daune materiale celor care au contribuit la publicarea pozelor.
Nu este o banuiala. Vreau sa stiu cum pot actiona in instanta pe cei care mi-au sustras pozele pentru a le face publice. Se poate actiona in instanta si publicatia care le-a publicat fara acordul meu?
Repet, numai din calculatorul de la servici puteau fi luate si ele au fost publicate la 2 luni dupa demiterea mea, intrucat am proces civil pe dreptul muncii cu ei si castig de cauza.
In ziua cand mi s-a comunicat desfacerea contractului de munca, in sediul filialei in care eram angajat, au venit o comisie din 4 persoane cu delegatie de la angajator care mi-a comunicat decizia si mi-a cerut predarea sediului si a documentelor contabile.
S-a predat fara incidente si nu s-a constatat nereguli in procesul verbal, totul fiind corect, inclusiv situatia financiara. Chiar daca in decizie se stipula 30 de zile de preaviz, la 2 ore de la venirea comisiei, mi s-a restrictionat accesul la convorbiri pe numarul de telefon de serviciu si apelurile au fost redirectionate catre telefonul angajatorului cu toate ca mesajul primit de la compania de telefonie prin mesajul primit, se spunea ca nu pot da telefoane dar pot primi apeluri, lucru care nu s-a intamplat.
Cea mai grava problema este faptul ca eu nu am mai avut acces in sediu din acel moment decat in prezenta comisiei, iar din calculatorul de la servici, din documentele personale mi-au fost copiate cateva poze din vacanta efectuata in Grecia si ulterior au aparut in presa de scandal.
Pot dovedi ca numai in acel calculator existau pozele, si numai persoanele angajate la aceiasi firma la care am lucrat puteau sa utilizeze pozele.
Ce pot face?