avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate bebeve

Activitate bebeve

Răspuns la discuția retragere de plangere
multumesc de timpul acordat..sper sa fie totul ok si o sa fiu lasata in pace...noapte buna va doresc
va multumesc pentru ajutor...cred ca voi merge pana la urma si voi incerca sa aman examenul...daca spuneti ca o singura data trebuie sa ma prezint( nu am cerut daune ,vreau doar sa fie pedepsit...a si inca ceva...si eu trebuie sa am avocat?si daca ma prezint fara avocat ce se intampla?,,,,,,am spus procurorului ca nu pot sa ma prezint iar el mia spus ca nu va trebui sa ma prezint personal decat in acel weekend...vad ca nu a fost asa)
iar daca imi retrag plangerea iar procesul continua..tot voi fi chemata in instanta in calitate de parte vatamata sau martor?:-?
talharie...insa degeaba cer amanare..ca toata luna am examene ..sunt in sesiune
este vorba de un caz de talharie...domnul cu pricina nu a reusit sa sustraga nimic de la mine ,,insa a fost violent si a fost filmat si exista martori..asta sa intamplat in urma cu o luna iar acuma am primit citatie la instanta..eu nu pot ajunge nici cum...chiar daca e amanat sau ceva eu nu pot sa ma prezint deoarece nu stau in localitate ..sunt studenta si in ianuarie (cand ar fi procesul)eu sustin examene....prefer sa imi retrag plangerea ....se poate?