avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate Florin78

Activitate Florin78

Răspuns la discuția Inmatriculare Auto
Din Ploiesti . Sa inteleg ca exista o speranta pt. recuperarea banilor .
Răspuns la discuția Impozit pe autoturism
Plata reprezinta impozitul pe autoturism care a fost achitat la primaria din zona in care am locuit . Daca este cum spun ei ca trebuie sa platesc in doua parti de ce impozitul pe salariu nu se percepe decat in tara care lucrezi . Referitor la decretul nr.418 din 5 dec. 1979 privind bunurile imobiliare detinute exista ceva mai de actualitate . Multumesc pt. ajutor:D
Răspuns la discuția Impozit pe autoturism
Am in spaniola chitantele emise in urma achitarii dar imi lipseste cea de pe anul acesta . Trebuiesc traduse si atasate la dosar ?
Buna Ziua
De curind am venit din Spania si am inceput demersurile pt. inmatricularea autoturismului , cand am ajuns la financiar surpriza sefa departamentului mi-a spus ca cetatean Roman fiind trebuie sa platesc impozit pe masina de la data obtinerii acesteia chiar daca am locuit si platit impozitul in Spania . Este posibil sa palatesti doua impozite pe acelasi bun in tari diferite , nu exista cale de mijloc sau legea Romana este impotriva ROMANILOR . Va multumesc anticipat#-o
Buna ziua

Am platit de curand taxa mediu pt. inmatriculare auto si vreau sa recuperez banii , ma poate indruma cineva cam ce ar trebui sa fac , unde sa merg .