avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pe autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pe autoturism

Buna Ziua
De curind am venit din Spania si am inceput demersurile pt. inmatricularea autoturismului , cand am ajuns la financiar surpriza sefa departamentului mi-a spus ca cetatean Roman fiind trebuie sa platesc impozit pe masina de la data obtinerii acesteia chiar daca am locuit si platit impozitul in Spania . Este posibil sa palatesti doua impozite pe acelasi bun in tari diferite , nu exista cale de mijloc sau legea Romana este impotriva ROMANILOR . Va multumesc anticipat#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 19:30, 20 Decembrie 2010
#-o Puteti face dovada ca ati platit taxa auto in Spania ????
Am in spaniola chitantele emise in urma achitarii dar imi lipseste cea de pe anul acesta . Trebuiesc traduse si atasate la dosar ?
Din pacate refuzati sa intelegeti ca NUMAI PROPRIETARII CETATENI ROMANI platesc taxe si impozite in Romania. Cu siguranta ca si in Spania e la fel. Cine a calculat si a calculat de ati achitat si aveti chitanta ?? Cereprezinta plata ???
Actiune in instanta!Cu procedura prealabila!

Alte discuții în legătură

Conditii inregistrare sediu permanent ioanapatricia ioanapatricia Va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti la urmatoarele intrebarii: In fapt, societatea X, care are sediul social in Romania, are incheiate si in curs de ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in spania simonasobis simonasobis Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
Impozit auto mihaarg mihaarg Buna ziua, am o mare nedumerire.Mi-am cumparat o masina in anul 2007 in Spania unde am si locuit pana in acest an 2010.M-am hotarat sa o inscriu in ... (vezi toată discuția)