avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria31

Activitate anamaria31

da eu personal am platit cu mama lui si cu tatal lui avocatu si ne-a spus ca nu il poate condamna pana nu va fii prins are doar un mandat de 10 zile va multumesc ati putea sa im spuneti ce motive ar fii in ce mi-ati explicat dumneavoastra
ea este in romania se ascunde ...ce trebuie sa faca ! ea a picat aiurea in chestia asta cu traficul din cauza sotului daca sotul a facut politia a bagato si pe ea!ca asa este la noi sa fie puscariile pline ca are statul bani !si este insarcinata tipa !
mandat pentru 10 zile atat...nimik altceva si nu poate fii condamnata pana nu se va preda autoritatilor sau va fii prinsa ¬
eu nu am facut nimik draga ....dar esti foarte curios interesant si nu sunt prietena lui( dolonasca )cum ai zis tu ....cine e aceea persoana?
im pute-ti da cateva sfaturi la ceea ce putem face pentru a nu lasa masina acolo???pentru a ne putea folosi de aceasta masina?? el dispune de un mandat european de 10 zile ...am dorii sa stim daca putem face ceva sau trebuie sa asteptam 10 ani sa o recuperam ?
va multumesc ...el nu poate fii trimis in judecata pentru ca procurorul si judecatorul au ajuns la concluzie ca nu se sustrage anchetei pentru ca el era plecat din tara inainte sa se faca arestarile ....dar masina o are inca acolo de 1 an si 6 luni ceilaltii au fost deja condamnati din dosar el pana nu va fii prins nu il poate condamna in lipsa ...ce poate face el pentru aceasta masina ???
nu pentru ca procurorul si judecatorul au decis ca nu poate sa o judece in lipsa pentru ca nu s-a sustras era deja plecata de 4 luni inainte sa fie facute arestarile
dar au fost in acelasi dosar persoane care si-au luat suspendare cu aceeasi fapta ...si o alta femeie inselaciune art 215 alin 1 2 3 si 5 suspendare 3 ani plus 8 ani semnature de incercare ...ea vrea sa recunoasca tot ceeea ce zice proc pe legea (mica reforma )
dar daca el sa spunem ca nu va fii prins 10 ani???pana se prescrie fapta nu il poate condamna in lipsa pentru ca nu s-a sustras si au luat decizia ca nu il pot trimite in judecata pana nu o sa fie prins !!!!!va tine masina 10 ani daca se va prescrie mandatu au voie ?sa o tina si chiar 10 ani/??
am si eu o intrebare : un amic de al meu este urmarit general de aproape 1 an si 6 luni nu este de gasit ..nu se stie nimik de el ....au fost facute arestari si aveau si ptr el mandat de arestare preventiva ptr 24 de ore dar nu l-au gasit acasa nu s-a sustras anchetei si era plecat din tara in momentul arestarilor ....dupa aceea i s-a dat un mandat european de 10 zile ...si iau pus sechestru pe masina ....domnul procuror ...se poate face ceva ptr acesta masina ???sa o scoata de sub sechestru ...el nu are absolut nici o declaratie data ...se poate tine un bun propriu sub sechestru el ne fiind gasit .....masina ia fost ridicata din posesia mamei lui ....oare nu este un abuz prin a tine sechestru pe ea????? el poseda mandat pentru trafic de persoane dar nici de cum ceva legat de masina !!!! cum se poate ridica masina fara sa fie el ....se poate pune sechestru si nu este in fata blocului se aflta in garajul politiei !!!! cat va mai sta masina in garaj daca el nu este de gasit sa spunem 10 ani !!!!!!!!!! ce pot face ca sa recupereze masina mama lui ?????va multumesc