avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate barens2003

Activitate barens2003

Banii nu i-am primit nici acum desi a trecut termenul stabilit in conventia facut la locul accidentului. Am martori care au vazut cand i-am imprumutat-o si martori care au vazut ca era la volan dupa momentul accidentului.
Va rog mult sa ma ajutati si sa-mi spune-ti daca aceea caseta audio cu toata discutia poate fi folosita ca proba si daca martorii ma pot ajuta, pentru ca as dori sa-l actionez in Judecata pe cel care mi-a distrus masina.

Va multumesc anticipat!
P.S.
Probabil ca este un caz de coruptie aici si poate ca sunt si eu implicat , desi in inregistrare se observa ca eu vroiam sa rezolvam pe temei legal.
Rog o parere de la un membru abilitat!
Am imprumutat autoturism unui prieten posesor de permis de conducere , pentru o ora . Dupa cinci ore m-a sunat ca avut accident, la sosirea mea la locul accidentului am constatat ca era distrusa in proportie
de 80%,iar el era in stare de ebrietate! Fiind o persoana importanta , la sosirea politiei si cu cooperarea acestora (deoarece il cunosteau bine ), am ajuns de acord comun sa declaram ca autoturismul meu a fost condus de o alta persoana, urmand ca cel caruia i-am imprumutat-o sa ma despagubeasca. Deoarece autoturismul a fost distru in proportie de 80% am avut pretentia sa-i vand masina distrusa lui (urmand sa fac un contract de vanzare cumparare respectiv radiere) , la pretul unei masini asemanatoare in stare de functionare, pentru a-mi cumpara alta in stare in stare de functionare. Pretul l-am dedus din revistele de specialitate in vanzari Auto-Moto.
Ca o dovada ca ma va despagubi, fara sa stie nimeni am inregistrat toate discutiile (cu un reportofon) din momentul in care am ajuns la locul accidentului, chiar si ceea ce s-a discutat la sediul politiei, si modul cum se va musamaliza tot , dupa care am mai facut si o intelegere scrisa si semnata de 5 martori ca si cum celui care i-am imprumutat-o (adevaratul sofer ) ma va despagubi.:-/

Banii nu i-am primit nici acum desi a trecut termenul stabilit in conventia facut la locul accidentului. Am martori care au vazut cand i-am imprumutat-o si martori care au vazut ca era la volan dupa momentul accidentului.
Va rog mult sa ma ajutati si sa-mi spune-ti daca aceea caseta audio cu toata discutia poate fi folosita ca proba si daca martorii ma pot ajuta, pentru ca as dori sa-l actionez in Judecata pe cel care mi-a distrus masina.

Va multumesc anticipat!
P.S.
Probabil ca este un caz de coruptie aici si poate ca sunt si eu implicat , desi in inregistrare se observa ca eu vroiam sa rezolvam pe temei legal.
Rog o parere de la un membru abilitat!