In data de 24 februarie 2010 am avut un accident rutier,am lovit o masina parcata jumate pe trotuar-jumate in strada,lovind-o in partea din stanga spate,masina deplasandu-se 2-3 m inainte.In fata ei pe carosabil se afla o femeie.Cand am lovit masina,aceasta a atins-o pe femeie care a cazut si s-a lovit la cap ,a venit salvarea a transportat-o la spital unde i s-a facut un control si i s-a spus ca nu are nimic grav.Am vorbit si eu cu doctorul care a controlat-o si a internat-o pentru supraveghere pe femeie si mi-a zis ca in 3-4 zile ii da drumul.Ia dat drumul dupa patru zile,dar a refuzat externarea si s-a dus la nora ei care lucreaza la spital si i-a mai acordat alte 3-4 zile la sectia de gastroenterologie.In declaratii aceasta a declarat ca a stat in coma,lucru neadevarat,eu vorbind cu dansa inca din seara accidentului si in celelalte zile.De atunci dosarul este la politia rutiera,aceasta cerandu-mi o suma pe care eu nu i-o pot da.Eu ma duc in fiecare luna sa-mi prelungesc dovada (cu drept de conducere).Alcoolemia mea a fost 0 iar aceasta doamna fiind pensionata pe caz de boala(cu capul).Medicul legist i-a dat 30 de zile.Ce mi se poate intampla?multumesc