avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate roxanay

Activitate roxanay

Răspuns la discuția pensie alimentara
se pun veniturile din ultimele 6 luni? cred ca prin august a luat un avans de 5000 usd la un contract,care pana la urma nu s-a concretizat..si de atunci mai nimic..in afara de venituri neconstante venituri de la banci care nu sunt deloc mici,dar care nu pot fi luate in calcul din cate mi ati zis
Răspuns la discuția pensie alimentara
daca intre timp va avea venituri din atrenorioriat , trebuie sa l dau iar in judecata?
buna ziua,

Am avut o relatie de 7 ani de prietenie ,in urma careia a aparut un copil in varsta de o luna , pe care l am dorit amandoi,copil recunoscut in acte si de tata,insa relatia noastra nu mai poate continua din cauza infidelitatii tatalui.
Problema mea este urmatoarea: doresc pensie alimentara, iar tatal copilului a spus ca daca nu voi mai sta cu el , nu-l mai intereseaza de copil.
Este fost jucator de fotbal,in acest moment nu mai are nici o ocupatie,insa pe viitor ar putea deveni antrenor.Are insa venituri din diverse conturi si nu stiu daca acestea conteaza plus terenuri ,apartamente.
As dori si eu sfaturi .ce pensie alimentara ar putea sa mi ofere si cum sa procedez,intrucat m a amenintat ca voi avea o judecata lunga.
Va multumesc!