Am avut o relatie de 7 ani de prietenie ,in urma careia a aparut un copil in varsta de o luna , pe care l am dorit amandoi,copil recunoscut in acte si de tata,insa relatia noastra nu mai poate continua din cauza infidelitatii tatalui.
Problema mea este urmatoarea: doresc pensie alimentara, iar tatal copilului a spus ca daca nu voi mai sta cu el , nu-l mai intereseaza de copil.
Este fost jucator de fotbal,in acest moment nu mai are nici o ocupatie,insa pe viitor ar putea deveni antrenor.Are insa venituri din diverse conturi si nu stiu daca acestea conteaza plus terenuri ,apartamente.
As dori si eu sfaturi .ce pensie alimentara ar putea sa mi ofere si cum sa procedez,intrucat m a amenintat ca voi avea o judecata lunga.
Va multumesc!
copilul are drept sa primeasca pensie 25 % din venituri cu caracter permanent. daca tatal nu obtine venituri, pensia se va fixa raportat la venitul minim pe economie, cam 150 lei.
da, de cate ori aveti indicii ca are venituri mai mari
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
caty06
buna ziua.Am un baietel de 3 luni este recunoscut de tatal lui dar lucrurile dintre noi au luat o alta intorsatura,copilul sta la mine, as dorii sa stiu cat ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
alicia_p
Buna ziua,
Am si eu o intrebare, in urma unei relatii care s-a terminat inainte cu o luna inaintea casatoriei si insracinata in 3 luni a rezultat un copil, ... (vezi toată discuția)