avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate dea30

Activitate dea30

Răspuns la discuția Latimea drumului de acces
Buna seara,
In legatura cu latimile drumurilor...e reglementat cumva ca in zona de dealuri,acestea pot avea latime de 6m?
Am cumparat o parcela de 531mp acum 2 ani,iar atunci la primarie mi s a spus ca drumul de acces trebuie sa aibe 6m iar parcela minim 500mp pt a putea construi.Acum se cer 9m latime de drum,iar daca ar fi sa cedez din parcela ca acesta sa ajunga la latimea ceruta,parcela ar scadea sub 500mp ,deci iar nu primesc autorizatie.
Nu stiu ce sa fac in acest caz..
Va multumesc daca ma poate ajuta cineva.
Răspuns la discuția Datorii furnizori
Va citez o parte din scrisoare."....va convocam pentru data de 11.01.2010(cred ca e o greseala dat fiind ca mai e un pic pana in 2011),orele 10,00 la sediul nostru in scopul solutionarii pe cale amiabila a situatiei create ca urmare a neachitarii sumei de 722,36 lei reprezentand contravaloarea marfurilor livrate conform facturilor.....In cazul in care in urma concilierii nu se ajunge la o solutie amiabile vom fi nevoiti sa procedam la chemarea dvs in judecata unde vom solicita pe langa debitul efectiv si dobanzi legale,precum si cheltuieli in judecata."Problema e daca e valabil stergera datoriilor si in cazul Intreprinderii Individuale sau numai SRL?Din cate am inteles la intr indiv se pot lega de persoana nu numai de firma.Va multumesc inca o data.
Buna ziua,ma numesc Andrea si as dori sa ma sfatuiasca cineva la urmatoarea problema daca se poate.Sotul meu a avut o intreprindere individuala cu activitatea de bar.Din cauza nerentabilitatii acestuia am inchis barul am radiat intreprinderea dar am ramas cu niste datorii la furnizorii de bauturi.Zilele acestea am primit o scrisoare in care i se cere sotului meu sa se prezinte la sediul firmei pt a rezolva problema,altfel il da in judecata.Din pacate situatia cu barul ne-a lasat cu multe datorii din cauza carora nu ne permitem plata furnizorilor.Intrebarea este:chiar il poate da in judecata pentru o datorie de 700 de lei chiar daca am radiat firma?Va multumesc pt raspuns.