avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate PUCU

Activitate PUCU

Buna,sotia mea a accesat masura 141 si implicit s-a inregistrat ca si PFA,activitatea principala este cultivarea legumelor(codul CAEN- 0150).Cultivam 1,7 ha legume in camp,tot terenul este inregistrat la APIA pe PFA .Pentru desfacerea legumelor in piata de en gros am cerut la primarie eliberarea atestatului de producator dar am fost refuzati, motivul:atestatul de producator se elibereaza doar persoanelor fizice. Va rog sa-ma lamuriti cum pot sa justific eu ,la un control de rutina,in timpul transportului si desfacerii marfurilor de unde provin produsele agricole? Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Mai multe amenzi pentru rovinieta
Buna. Am primit dupa 5 luni,, constatarea contraventiei'' de lipsa a rovinietei... dupa cat timp se prescrie? Cum a-i rezolvat cu amenzile pentru-ca ma astept sa-mi mai trimita cateva ....?X-(
Răspuns la discuția amenzi rovineta electronica
Buna. Daca aceiasi camera fixa m-a surprins de mai multe ori ,in zile diferite dar in aceiasi luna , fara rovineta si mi-se emit mai multe procese verbale de contraventie in valoare de 125 RON la care sunt adaugate si " contravalorile tarifului de despagubire potrivit art. 8,alin.(3) din O.G. nr.15/2002 " trebuie sa platesc de fiecare data atat amenda cat si tariful de despagubire in valoare de 28 Euro ?:hm:
Răspuns la discuția amenzi rovineta electronica
14.12.2010...
Răspuns la discuția amenzi rovineta electronica
In aciasi data au emis procesele verbale..... pentru aceiasi contraventie...
Răspuns la discuția amenzi rovineta electronica
Multumesc mult,sper sa am castig de cauza....
Răspuns la discuția amenzi rovineta electronica
Multumesc mult de ajutor ,deci platesc prima contraventie si pe a doua o ignor?
Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti constatatori. In primul proces verbal se specifica ca in data de:14.10.2010 ora 06:21 am circulat fara rovineta pe un anumit sector de drum, in al doilea proces verbal se specifica ca am circulat in data de: 15.10.2010 ora 13:43 fara rovineta pe acelasi sector de drum. Amenzile sunt la fel de 125 RON SI CONTRAVALOARE DE DESPAGUBIRE DE 28 EURO. Cat trebuie sa platesc?