avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Atestat de producator pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Atestat de producator pentru PFA

Buna,sotia mea a accesat masura 141 si implicit s-a inregistrat ca si PFA,activitatea principala este cultivarea legumelor(codul CAEN- 0150).Cultivam 1,7 ha legume in camp,tot terenul este inregistrat la APIA pe PFA .Pentru desfacerea legumelor in piata de en gros am cerut la primarie eliberarea atestatului de producator dar am fost refuzati, motivul:atestatul de producator se elibereaza doar persoanelor fizice. Va rog sa-ma lamuriti cum pot sa justific eu ,la un control de rutina,in timpul transportului si desfacerii marfurilor de unde provin produsele agricole? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pfa si vanzarea produselor agricole productie proprie Miticabs Miticabs Am un PFA cod CAEN 0150-Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor) infiintat pentru accesarea masurii 141(fonduri ... (vezi toată discuția)
Pfa in agricultura Maria161 Maria161 Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un sfat????Cumnatul meu se ocupa cu agricultura.Cultivatii mari(porumb,grau....) si legume zarzavaturi.Aceste produse ... (vezi toată discuția)
Pfa si casa de marcat miticab miticab Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia ... (vezi toată discuția)