avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate ionutz90

Activitate ionutz90

Ultima persoana mentionata in C.I.V. este firma care tocmai a intrat in insolventa si probabil urmeaza falimentul,deci nu cred k mai am vreo sansa sa inmatriculez masina atata timp cat fisa fiscala care a fost emisa pe numele firmei a expirat de cateva luni si sunt sigur ca nu se mai poate scoate alta,ei fiind cu mari datorii la fisc.
Mai pot face ceva in cazul asta sa inmatriculez autovehiculul daca firma este in insolventa?
Mentionez ca am toate actele:C.I.V. , talon , fisa fiscala(expirata) , fisa de inmatriculare atat de la firma cat si de la cei 2 intermediari
Multumesc!
Buna seara!
Am cumparat de curand o masina de la un samsar care la randul lui a cumparat-o de la alt samsar care a cumparat masina de la o firma.Pe C.I.V. apare propietar firma respectiva si eu am urmatoarele acte:
-Fisa fiscala a firmei respective scoasa pe persoana juridica,Factura si fisa de inmatriculare stampilata intre firma si primul samsar
-contract de vanzare-cumparare in original,2 exemplare intre primul samsar si al 2-lea,fisa fiscala pe persoana fizica,fisa de inmatriculare stampilata intre cei 2
-contract de vanzare-cumparare intre mine si al 2-lea samsar,cel de la care am luat masina,fisa fiscala pe persoana fizica de la al 2-lea samsar,fisa de inmatriculare stampilata intre mine si samsarul nr. 2
-am facut asigurare pe numele meu in vederea inmatricularii,am luat masina pe numele meu la fisc si urmeaza sa platesc taxele la C.E.C. si primarie
As dori sa stiu daca am tot ce imi trebuie pentru a inmatricula masina pe numele meu,din cate am auzit ar fi trebuit sa am si certificatul de inregistrare al firmei.
Imi trebuie cumva si o copie de pe contractul de vanzare-cumparare dintre firma si primul samsar?
Mentionez ca acum firma este in faliment!
Va rog sa ma ajutati,Multumesc!
Va rog sa ma scuzati daca am postat gresit,nu am gasit alta rubrica!
Am avut polita casco la ASTRA si acum un an am reparat masina dupa niste avarii destul de serioase la scut,rezervor si praguri..totul a fst ok pana acum cateva zile (dupa ce a expirat polita de aproape 8 luni)s-au gandit ei ca nu e in regula cu ce am scris cand am fct dosarul,adik unde am lovit masina,cum,pe ce strada etc.Cei din service mi-au dat masina dupa ce au primit acordul de plata de la astra cu semnatura,stampila..fiind vorba ca o sa le achite prin virament.Nici pana acum nu au achitat si au inceput sa ma pistoneze din amandoua partile si de la service si de la astra sa ma prezint sa facem cv sa se achite suma de plata la service.Am fst la departamentul de daune din Brasov si am vb cu directorul Dan Marian care din pacate nu ma lamurit deloc,ba chair nici nu a vb prea mlt..singura chestie care a spus-o mai pe indelete a fst ca sunt bun de plata..nu mi se pare normal deloc ca dupa atata timp(un an si 2 luni)si dupa ce au fst de acord sa plateasca dauna..sa imi spuna mie acum ca defapt nu e in regula si sunt bun de plata..adik dak nu a fst in regula dosarul dc nu mi-au spus atunci si au dat acordul ptr reparatii si plata..eu in timpul asta am si uitat ce am scris atunci in dosar..se poate sa fie modificat de ei..stie cnv ce as putea face sa nu devin tap ispasitor?
Multumesc!