Domnule prodiamant .Dimineata ma duc la sef la audienta.Nu omit esentialul din aceasta intamplare.Ma deranjeaza faptul ca daca seful meu vorbind personal cu mine mia spus sa ma grabesc si nu conteaza intarzierea de 1-2 ore,fiind vorba sa ajung in spania cu autocarul gol sambata seara si intoarcerea era abia duminica dimineata.Si peste aprox.20 de minute ma suna secretara ca sa nu ma mai grabesc...etcAsta se considera insubordonare si pot fi pedepsit si obligat sa demisionez?
Lucrez de 4 ani ca sofer transport persoane pe un autocar.Romania-Portugalia.In decembrie nu am efectuat nici o cursa,asteptand acasa.Mentionez ca plecarile sant in zilele de miercuri.In data de 14.12.2010.seful mi-a spus ca nu mai plec in acest an in cursa.Am acceptat.Fiind liber mi-am facut program.In data de 18.12.2010. sa programat o cursa speciala.Am fost anuntat in seara de 17.12.2010.prin sms de secretara,dar fara detalii.Ora plecarii nu a fost stabilita,din acest motiv l-am sunat pe seful meu sa-l intreb de ora de plecare si sa il anunt ca pe la ora 15 ajung la servici.Convorbirea telefonica a fost la ora 13.A acceptat si a spus sa ma grabesc.La ora 13.30 m-a sunat secretara sa nu ma mai grabesc pentru ca pleaca altcineva in cursa,si sa trec pe la firma sa imi dau demisia.Salarul datorat o sa-mi trimita cu colegi,nu trebuie sa ma prezint la decont care de regula era in zilele de marti
Astazi21.12.2010.ma sunat secretara si mi-a transmis mesajul sefului.Sa-mi scriu demisia sau imi desface contractul de munca cu litera i.In data de 18.12.2010.am incercat sa vorbesc telefonic cu seful meu,dar mi sa respins apelul. Daca nu poate si nu vrea sa colaboreze cu mine am spus ca sa ma concedieze pentru ca eu nu vreau sa demisionez.Am drept la somaj daca raman fara loc de munca.