avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate acadelyzr

Activitate acadelyzr

Răspuns la discuția Demisie cu probleme
Multumesc pentru raspunsuri.
Cele doua cerere din 01 si 13 au fost inregistrate. Nu am copii de pe ele. Dar scrisoarea de la avocat se referea la demisia mea din 13.
In fapt nu am ce preda, intrucat proiectele se realizeaza pe calculator direct pe serverul societatii. Eu nu am in proprietatea mea nimic.
Cum sa imi mai reglez acum conturile in conditiile in care el in loc sa ma sune sa discutam a apelat a preferat sa apeleze la un avocat.
Eu daca ma duc la el si imi reglez conturile ce garantie am ca nu va continua actiunea?
Lucrez la o firma de proiectare, mi-am prezentat verbal catre patron intentia de a demisiona pe 29.11. Pe 01.12 am depus cererea de incetare raportului de munca cu acordul partilor incepand cu data de 13.12. In data de 13 mi s-a comunicat ca nu se aproba si ca sa vin in continuare la servici. Am depus demisia imediat. Nu au dorit sa discute cu mine despre predarea proiectelor in care eram implicat invocand ca trebuie sa vin la serv. inca 15 zile. A doua zi nu am mai venit la serviciu. Azi am primit de la un cabinet de avocatura o notificare ca nu am efectuat predarea primirea proiectelor in care eram implicat si ca daca nu ma prezint o sa suport consecinte civile sau penale dupa caz. Ce s-ar putea intampla daca nu ma prezint la serv. intrucat eu consider ca mi-am efectuat cele 15 zile de preaviz?