avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate cipeuro

Activitate cipeuro

Răspuns la discuția ajutatima va rog frumos
va multumesc pt raspuns dar vreau sa va spun vazand ca va pricepeti ca noi toti 3 eram major deci aveam peste 18 anni dar cum tottul sa facut in lipasa noastra noi nu am stiut nimic dar vreau sa va mai intreb cum peroana care a cumparat casa de la noi cum poate face acte pe casa nu trebuie sa fie propietarul dar io stiu cu siguranza ca persoana nu are acte acolo are doar procura mamei mele scrisa de mana atata tot vreau sa va intreb se poate ca persoana care a cumparat casa dela mama poate sa faca acte pe ia?
va rog sjutatima cu un raspuns
noi suntem 3 frati mama noastra dupa moartea tatalui nostru a vandut casa la o vecina da noastra acum 19 anni cu o procura scrisa de mana de mama acum ca mamam este moarta vreau sa stiu noi frati avem dreptul la casa noi nu am semnat nimic totul sa facut fara stirea noastra va rog datim un raspuns multumesc anticipat
va rog ajutatima
io am 3 frati.mama noastra a vandut casa dupa ce tatal meu a murit acum vro 19 ani in urma casa a fost vanduta de mama noastra cu o procura scrisa de mana casa a fost vanduta la vecina acum io vreau sa stiu noi avem dreptul la casa aceia mama mea este moarta.. casa care a fost vanduta de mama acum nu mai este e doar un teren arabil femeia care a cumparat casa de la mama noastra cu procura nea zis ca noi nu avem nici un drept vreau sa stiu ce putem face va multumesc ajutatima am un copil bonlav si nu am unde sa stau ce trebuie sa facem??':(:(:(:(:(:(:(:((:((:((:((:((