avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate madalinamiha

Activitate madalinamiha

Răspuns la discuția motiv divort
Da. Eu am crescut fara tata.Mama uneori ma incurajaza sa divortez alteori imi spune sa ma mut cu sotul.Ei doi in aceeasi casa nu mai pot locui, asta e clar.De discutat nu mai are sens.Au avut loc n discutii fara nici un rezultat.Problema e ca nu cred ca mama se va descurca singura.Este si bolnava si intr-o situatie financiara proasta.Are nevoie de mine.Cum as putea sa o parasesc?
Răspuns la discuția motiv divort
Ei se cearta de multi ani si fiecare spune ca face eforturi foarte mari sa il suporte pe celalalt pt mine.Situatia a devenit insa extrem de tensionata si pur si simplu nu mai poate fi suportata.Mai ales ca mama e bolnava si are nevoie de liniste
Răspuns la discuția motiv divort
In principal motivele noastre de discutie sunt legate de mama asa este.
Răspuns la discuția motiv divort
Daca el nu e de acord cu divortul am sanse sa-l obtin?
Răspuns la discuția motiv divort
Nu am alta solutie.Pe ea nu o pot lasa singura iar ei doi se cearta destul de rau si avem toti de suferit din cauza asta.Mama are o boala grava si nu are voie sa se enerveze iar sotul s-a imbolnavit si el pe sistem nervos.
Răspuns la discuția motiv divort
Ce ar mai trebui sa spun?
Discuție motiv divort
Sunt casatorita din 2007 si am un copil de un an.Locuim cu mama iar intre ea si sotul meu sunt certuri grave astfel incat nu mai pot locui impreuna.Eu trebuie sa raman alaturi de mama care este bolnava.As vrea sa divortez dar nu stiu daca este posibil in conditiile acestea.Ce ma sfatuiti?