am nevoie de un sfat va rog pozele si filmarile dupa 2 ani au ajuns pe net cika la sora mea...care nu ma intelege si ma jigneste va rog daca pozele si video au fost publikate si cumparate de la alte persoane fara acordul meu ce pot face rog un sfat si ajutor....
buna seara sunt in spania de aproape 4 luni de o luna si un pic nu am platit ghiria(camerainchiriata) valoarea datoriei este in jur de 600 romanii care au apartematul inchiriat miau luat lucrurile de valoare laptop calculator sistem etc ce pot face? as face reclamatie la politie va rog frumos asjutatima cu un sfat:help:
din conversatii reise acordul meu cu acea persoanea...ne-am vazut la web si l-am filmat inainte de ai trimite acele materiale am converstarii anterioare dinainte de a cadea de acord ....
am 21 de ani am vorbit cu un avocat si mia spus ca daca am detalii cum ar fi convorbiri adresa de mail se poate face ceva ami trimisese o copie dupa buletinul lui dar nu stiu daca ai apartine....
acum 7 luni m-a contactat o persoana pe internet din irlanda spunandumi ca ami ofera o suma de bani pe 30 de poze nud si filmulte nud si ca filmuletele si pozele nu ar aparea pe niciun site din romania ... la inceput am refuzat dar intr-un final avand nevoie de bani acum o saptamana am acceptat i-am trimis 30 de poze si 2 filmultete iar cand trebuia sa trimita suma de 2000 de euro minim a disparut iar la telefon nu mai raspunde ce ma sfatuti sa fac....????:(:(:(