avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nu am platit chiria pe 2 luni si mi-au luat lucrurile ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nu am platit chiria pe 2 luni si mi-au luat lucrurile de valoare

buna seara sunt in spania de aproape 4 luni de o luna si un pic nu am platit ghiria(camerainchiriata) valoarea datoriei este in jur de 600 romanii care au apartematul inchiriat miau luat lucrurile de valoare laptop calculator sistem etc ce pot face? as face reclamatie la politie va rog frumos asjutatima cu un sfat:help:
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:26, 16 Decembrie 2011
anuntati politia ...adresati-va unui avocat din Spania. dreptul este altul.
Da, trebuie sa va adresati politiei.
Desi dreptul din Spania are alte norme de drept fapta tot furt ramane si pe legislatia spaniola.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o mare problema. sunt sofer de camion la ... Sofercamion Sofercamion Buna ziua. Am si eu o mare problema. Sunt sofer de camion la o firma in spania.. inregistrata pe romania. De 3 luni lucrez la acest om. Pe data de 3.10.2024 ... (vezi toată discuția)
Am permisul suspendat in spania ionuts1982 ionuts1982 am permisul suspendat in spania pana in august 2009, dar eu nu leam predat permisul stiind ca sunt nevinovat,acum mi la retinut si in romania pentru consum de ... (vezi toată discuția)
Munca in spania mibut mibut Buna ziua, Am primit o oferta de job in Spania si am cateva nelamuriri pe care v-as ruga sa mi le clarificati daca se poate. 1. Ce acte imi trebuie ... (vezi toată discuția)