avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am permisul suspendat in spania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am permisul suspendat in spania

am permisul suspendat in spania pana in august 2009, dar eu nu leam predat permisul stiind ca sunt nevinovat,acum mi la retinut si in romania pentru consum de alcool, se poate verifica sau poate sami apara din spania in romani ,cei din spania trebuia sa ma caute la domiciliul de acolo in doua luni dupa ce a fost suspendat si nu mai stiu nimic de ei de aproape un an,credeti ca se poate gasi ca a fost suspendat in spania,???#-o#-o:((
Cel mai recent răspuns: ionuts1982 , utilizator 13:51, 24 Martie 2009
In mod normal politia rutiera spaniola trebuia sa comunice masura luata politiei romane si aceasta sa procedeze la ridicarea permisului.Daca politia spaniola nu a comunicat masura luata poate fi in folosul dvs.daca va aflati in Romania.Daca va aflati in Spania respectati legea spaniola.
acum sunt in romania s i mi lau luat si acum , ce sa mai fac sa fug din tara sau sa mai raman sa se clarifice
Dar de ce să fugi? Poţi să mergi şi încet... Crezi că în orice ţară te-ai duce nu sunt miliţieni? ªi mai ales acum dacă ţi l-au luat poţi să pleci liniştit că beleaua e făcută... Depinde cât e de grea că dacă se lasă cu zăbrele... atunci... agravezi situaţia. Mataluţă ştii ce-ai făcut. Oricum eşti meseriaş la scris...
Consideratio ca fuga este solutia? Eu nu prea cred.
Nu ati spus si care a fost alcoolemia stabilita.....si in consecinta ce este fapta dumneavoastra : contraventie sau infractiune?
ionuts1982 a scris:

acum sunt in romania s i mi lau luat si acum , ce sa mai fac sa fug din tara sau sa mai raman sa se clarifice

Exista un singur raspuns:
Maturizati-va ! Acceptati cu barbatie situatia si faceti-i fata.Nu ati omorat pe nimeni,nu ati savarsit nimic grav.Probabil ca pe parcursul vietii veti mai avea posibilitatea sa conduceti un autovehicul.In rest...
Mult succes !

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere Cristina Madalina Cristina Madalina Am doua fete nascute in Spania....cand sa nascut cea mare nu eram maritata asa ca i sa scris in certificat nemele tatalui si al mamei....deci in Romania nu am ... (vezi toată discuția)
Carnet spaniol suspendat in romania genupatogenu genupatogenu am lucrat in Spania si a trebuit sa-mi preschimb permisul romanesc in permis spaniol, dupa vreo trei ani am revenit in Romania si am circulat cu permisul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)