avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am permisul suspendat in spania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am permisul suspendat in spania

am permisul suspendat in spania pana in august 2009, dar eu nu leam predat permisul stiind ca sunt nevinovat,acum mi la retinut si in romania pentru consum de alcool, se poate verifica sau poate sami apara din spania in romani ,cei din spania trebuia sa ma caute la domiciliul de acolo in doua luni dupa ce a fost suspendat si nu mai stiu nimic de ei de aproape un an,credeti ca se poate gasi ca a fost suspendat in spania,???#-o#-o:((
Cel mai recent răspuns: ionuts1982 , utilizator 13:51, 24 Martie 2009
Permisul suspendat in Spania si apoi retinut in Romania este romanesc sau spaniol?

Daca este spaniol politia romana este obligata sa-l predea autoritatilor spaniole care l-au emis daca nu il cereti in termen de 30 zile.

permisul este romanesc , suspendat in spania si retinut in romania
In cel mai rau caz, permisul o sa va fie suspendat pana in august 2009. Totusi, este interesanyt ceea ce spuneti dumneavoastra. Pe cat timp v-a fost suspendat permisul in Spania? Din ceea ce ne prezentati am tras cocluzia ca pe cel putin 1 an si jumatate. Poate ne spuneti si ce ati facut in Spania de v-a suspendat permisul?
15 luni pentru ca am refuzat da merg la probele la sange. mi sa pus fila de 4 ori si nu a iesit nimic.si chiar nu am baut nimic , paream foarte obosit pentru ca facusem in ultimile 48 ore aproape 2000 km.si nici nu ma intelegeam cu ei.si pt ca nu am mers la probele biologice miau suspendat permisul 15 luni.si miau dat un avocat care nici macar conteestatie nu a facut sa pot sami iau un avocat care stia cat de cat .avocatul care mi lau dat a asistat ca si cum ar fi fost un trecator care intra si el intro sala de judecata.am facut un recurs in care sami acorde o contesatie si miau spus ca nu se mai poate pt ca av meu nu a facut in cele 5 zile contestatie si daca vreau pot sal dau in judecata.deci asta se numeste rasism cred eu.oricum ce va fi va fi asta e.o sa fiu dinou judecat pt lucruri minore.din punctul meu de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere Cristina Madalina Cristina Madalina Am doua fete nascute in Spania....cand sa nascut cea mare nu eram maritata asa ca i sa scris in certificat nemele tatalui si al mamei....deci in Romania nu am ... (vezi toată discuția)
Carnet spaniol suspendat in romania genupatogenu genupatogenu am lucrat in Spania si a trebuit sa-mi preschimb permisul romanesc in permis spaniol, dupa vreo trei ani am revenit in Romania si am circulat cu permisul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)