am permisul suspendat in spania pana in august 2009, dar eu nu leam predat permisul stiind ca sunt nevinovat,acum mi la retinut si in romania pentru consum de alcool, se poate verifica sau poate sami apara din spania in romani ,cei din spania trebuia sa ma caute la domiciliul de acolo in doua luni dupa ce a fost suspendat si nu mai stiu nimic de ei de aproape un an,credeti ca se poate gasi ca a fost suspendat in spania,???#-o#-o:((
In cel mai rau caz, permisul o sa va fie suspendat pana in august 2009. Totusi, este interesanyt ceea ce spuneti dumneavoastra. Pe cat timp v-a fost suspendat permisul in Spania? Din ceea ce ne prezentati am tras cocluzia ca pe cel putin 1 an si jumatate. Poate ne spuneti si ce ati facut in Spania de v-a suspendat permisul?
15 luni pentru ca am refuzat da merg la probele la sange. mi sa pus fila de 4 ori si nu a iesit nimic.si chiar nu am baut nimic , paream foarte obosit pentru ca facusem in ultimile 48 ore aproape 2000 km.si nici nu ma intelegeam cu ei.si pt ca nu am mers la probele biologice miau suspendat permisul 15 luni.si miau dat un avocat care nici macar conteestatie nu a facut sa pot sami iau un avocat care stia cat de cat .avocatul care mi lau dat a asistat ca si cum ar fi fost un trecator care intra si el intro sala de judecata.am facut un recurs in care sami acorde o contesatie si miau spus ca nu se mai poate pt ca av meu nu a facut in cele 5 zile contestatie si daca vreau pot sal dau in judecata.deci asta se numeste rasism cred eu.oricum ce va fi va fi asta e.o sa fiu dinou judecat pt lucruri minore.din punctul meu de vedere.