Domna avocat, din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple!!!! yo sunt hotarat, ba nu, imi cer scuze, sunt foarte hotarat!!! Fac parte dintro familie care ma crescut dupa niste principii. Nu vreau sa dezvolt subiectul ci doar sa subliniez faptul ca am crezut in acest "angajament" numit casatorie.
"Casnicia" este ultima etapa intro relatie. Ea atesta dragostea dintre doua persoana sau mai bine zis oficializeaza relatzia. Credetima pe cuvant ca pana cu vreun an inaintea nuntzii nu am fost usa de biserica dar din momentul in care sa mutat la mine, din momentul in care neam hotarat sa urmam acelasi drum, mam schimbat. Miam dorit o familie, miam dorit copiii deci a trebuit sami revizuiesc comportamentul. Daca faptul ca miam concentrat atentia 100% asupra ei nu a fost de ajuns .........nush ce sa mai zic. Sufocata nu cred ca sa simtit ci mai degrama rasfatzata zic yo.
Legat de cei 7 ani .............. of ........................ credetima ca nu a fost asa. pana in nunta a fost minunat, perfect chiar. Dupa nunta ........... nush .......... ceva sa rupt la ea......... poate acel act la vazut ca pe o garantzie. Inca o data o repet. IMI IUBESC NEVASTA dar trebuie sa existe reciprocitate. Yo nu zic ca nu am gresit in aceasta relatzie dar daca e sa punem in balantza, credetima ca sar inclina cu mult mai mult inspre ea decat inspre mine.
De ce e colerica, agresiva si vulgara? Ptr ca are impresia ca statutul care il detine momentan ii cofera aceasta posibilitate. De cand am deschis acest subiect pana astazi sau mai schimbat ceva lucruri intre noi........... la modul in care a constientizat ca gresit. Problema este ca yo nu o vad ca pe gafa si ca pe o gresala monumentala.
De acum incolo pot sa va spun ca nu voi mai trage aceasta carutza singur, indiferent daca o voi face cu ea sau cu alcineva. Trebuie sami asez gandurile in ordine si sa ma hotarasc ce voi face.
PS. va multumesc tuturor pentru sprijin(de orice fel) si va voi tine la curent. referitor la faptul ca scriu stil "messenger" si fara cratime, va rog intelegetima dar o fac din comoditate ptr ca vorbesc cu dumneavoastra in timpul liber care e destul de limitat
Yo nu o vad ca pe o cearta intre indragostiti in conditziile in care mia zis ca nu ma mai iubeste. Sau ma rog, poate era nervoasa. Dar de fiecare data cand e nervoasa devine colerica, agresiva si vulgara. cuvintele dor uneori mai mult decat faptele. Nush daca e cum spunetzi voi dar ............ ma rog.......... ieri am depus actele de divortz. are 30 de zile sa isi revizuiasca atitudinea si sa isi seteze prioritatile in viatza. Yo o iubesc si as primio inapoi dar ce imi garanteaza ca nu o sa o faca din nou. Nush ce sa spun.
PS Referitor la sarbatori .................. credetzi cami face placere sami petrec sarbatorile in aceste conditzii?!
daca se poate mas duce chiar in acest moment la ofiterul starii civile dar nu cred ca va dori sa se prezinte ptr ca imi tot spune la telefon ca "Daca nu mai vrei sa ramanem in acte impreuna sa ma duc sa depun cererea de divort". tot imi repeta ca ea nu este deranjata sa ramana in acte sotia mea. in schimb yo sunt de alta parere. A parasit locuinta si asta spune multe in conditiile in care yo nu am batuto, nu am jignito, nu mam drogat sau alte probleme. Clar este ca nu am mers amandoi in acceeasi directie in vitza. Domule Procmarci va multumesc de raspuns si o sa va urmez sfatul. va multumesc
Sunt casatorit de 6 luni si vreau sa divortez ptr ca nu ne mai intelegem. A plecat de acasa de pe data de 17 decembrie si nici pana acum nu sa mai intors. nu avem nimik cumparat impreuna decat niste mobilier. Am 25 de ani si sunt cu ea de 7 ani dar acum contrar a ceea ce imi doresc nu mai merge. va rog spunetimi ce sa fac pentru ca sunt un om distrus. trebuie sa divortez cat mai repede ptr ca sa imi pot reface viata. va rog ajutatima.