avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate waryus

Activitate waryus

Sa inteleg ca pentru a-mi recupera banii trebuie sa il dau in judecata pe vanzator sau ma las pe mana celor de la criminalistica?
waryus a scris:

am aratat celor de a criminalista dovezi precum ca nu sunt implicat in furtul masinii...am luat masina din satu mare fiind inmnatriculata in ungaria iar proprietarul mi-a zis ca cartea de identitate a masinii mi-o da dupa ce ii dau diferenta de bani(pt k am luat masina in 2 rate)...m-am dus din nou la satu mare si i-am dat diferenta urmand sa imi trimita cartea prin posta(cartea fiind in ungaria pt a radia masina de acolo)...si nu am mai priimit nimic de la el..eu apoi m-am dus la rar sa declar cele mai sus mentionate si de aici la politie....de acum cum procedez ca sa-mi recuperez banii?
am aratat celor de a criminalista dovezi precum ca nu sunt implicat in furtul masinii...am luat masina din satu mare fiind inmnatriculata in ungaria iar proprietarul mi-a zis ca cartea de identitate a masinii mi-o da dupa ce ii dau diferenta de bani(pt k am luat masina in 2 rate)...m-am dus din nou la satu mare si i-am dat diferenta urmand sa imi trimita cartea prin posta(cartea fiind in ungaria pt a radia masina de acolo)...si nu am mai priimit nimic de la el..eu apoi m-am dus la rar sa declar cele mai sus mentionate si de aici la politie....de acum cum procedez ca sa-mi recuperez banii?
:) va multumesc frumos pt lamurire:)
am cumparat un autovehicul declarat furat din Ungaria...am fost cu auto la R.A.R Galati pentru a o inmatricula si inginerul m-a trimis la criminalistica...cel de la care am cumparat nu e proprietar..are doar act de vanzare-cumparare cu proprietarul din ungaria...cum pot face sa imi recupar banii inapoi cat mai repede pt ca prin cei de la criminalistica cred ca dureaza...sau daca imi pot recupera masina macar pana se solutioneaza cazul ?multumesc anticipat
nu intentionez un act sexual cu ea indiferent de promisiuni....nu imi risc libertatea
tatal fetei e materialist....iar eu nu ma ridic la nivelul asteptarilor lui( 2 bmw-uri+o vila+ cont generos)....si am tot incercat sa vorbesc rational si respectuos cu tatal....pur si simplu e imposibil....dar oricum...va multumesc pentru raspunsuri...:)
sunt amenintat in sensul ca imi face dosar penal pt corupere de minori si jigniri
multumesc pentru raspunsuri....alta intrebare ar fi daca sun amenintat de tatal fetei respectiv politistul pot face vreo plangere in sesul acesta?
dupa cum spune si titlu o minora in varsta de aproape 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?tin sa mentione ca eu sunt cel de 22 de ani iar minora e fica unui politist...avand in vedere ca avem aproape 1 an de cand suntem impreuna si nu au avut loc contacte sexuale intre noi,ea fiind inca fecioara,am o intrebare: tatal ei imi poate face dosar penal pt corupere de minori?tin sa mentionez ca tatal e foarte agresiv...astept raspuns..multumesc anticipat