dupa cum spune si titlu o minora in varsta de aproape 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?tin sa mentione ca eu sunt cel de 22 de ani iar minora e fica unui politist...avand in vedere ca avem aproape 1 an de cand suntem impreuna si nu au avut loc contacte sexuale intre noi,ea fiind inca fecioara,am o intrebare: tatal ei imi poate face dosar penal pt corupere de minori?tin sa mentionez ca tatal e foarte agresiv...astept raspuns..multumesc anticipat
Buna seara !
In conditiile expuse de dvs. nu poate fi vorba de savarsirea unei infractiuni , existenta acesteia fiind strans legata de existenta unui raport sexual/ act sexual si de varsta ( sa nu fi implinit 15 ani ) ... art. 198 , 199 Cod penal .
Ori , in speta dvs. nu regasim nici unul din elementele specificate ....
Craciun fericit!
Copurere de minori?
adrian 75
Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori
cry_ana
numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori
amein
Daca fata a plecat de acasa 3 zile iar tatal ei a depus plangere impotriva iubitului ei de 19 amandoi negand ca au intretinut relatii sexuale fara ca cineva sa ... (vezi toată discuția)