avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... minora de 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

minora de 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?

dupa cum spune si titlu o minora in varsta de aproape 17 ani poate umbla cu un tanar de 22 de ani?tin sa mentione ca eu sunt cel de 22 de ani iar minora e fica unui politist...avand in vedere ca avem aproape 1 an de cand suntem impreuna si nu au avut loc contacte sexuale intre noi,ea fiind inca fecioara,am o intrebare: tatal ei imi poate face dosar penal pt corupere de minori?tin sa mentionez ca tatal e foarte agresiv...astept raspuns..multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:12, 28 Decembrie 2010
Da,aveti acest drept si dvs. si prietenul.
Data fiind situatia de fapt expusa de dvs.,consider ca nu ati incalcat legea penala.
Buna seara !
In conditiile expuse de dvs. nu poate fi vorba de savarsirea unei infractiuni , existenta acesteia fiind strans legata de existenta unui raport sexual/ act sexual si de varsta ( sa nu fi implinit 15 ani ) ... art. 198 , 199 Cod penal .
Ori , in speta dvs. nu regasim nici unul din elementele specificate ....
Craciun fericit!
poate sa fie si presedintele tarii tatal fetei ca tot nu are ce sa va faca daca nu ati intretinut relatii sexuale.
multumesc pentru raspunsuri....alta intrebare ar fi daca sun amenintat de tatal fetei respectiv politistul pot face vreo plangere in sesul acesta?

Alte discuții în legătură

Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori cry_ana cry_ana numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori amein amein Daca fata a plecat de acasa 3 zile iar tatal ei a depus plangere impotriva iubitului ei de 19 amandoi negand ca au intretinut relatii sexuale fara ca cineva sa ... (vezi toată discuția)