Daca fata a plecat de acasa 3 zile iar tatal ei a depus plangere impotriva iubitului ei de 19 amandoi negand ca au intretinut relatii sexuale fara ca cineva sa aiba vreo dovada impotriva a ce au declarat ei se poate aplica vreo sanctiune?
Câţi ani are fata?
Dacă fata are peste 15 ani şi a existat consimţământul ei pentru întreţinerea de relaţii sexuale nu există infracţiunea de act sexual cu un minor.
Dacă are 15 ani împliniţi nu este nicio problemă. După cum am spus, dacă a întreţinut relaţii sexuale cu ea şi aceasta a fost de acord, iubitului ei nu i se va întâmpla nimic.
Deci pot sa inteleg ca nu s-a incalcat nicio lege? Pt ca fetei i s-a spus ca au interdictie sa se intalneasca iar daca incalca regulile stabilite acesta este bagat la inchisoare
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Minora
D3m3nTuL
Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)