avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate robiy

Activitate robiy

Răspuns la discuția omor sau autoaparare?
Am revenit cu niste vesti.Cred ca spre bine... Inca nu a fost condamnat dar i sa schimbat incadrarea... incaierare si scuza provocarii .nu stiu prea multe despre ele?La ce pedeapsa sar putea incadra?
Răspuns la discuția puscarie/casatorie
Nu a fost in tara .Iar cand a revenit si-a pierut buletinul...apoi sa intamplat ce sa intamplat. Va multumesc dinsuflet
Buna ziua.As dori s aflu pentru cumnata meadaca se poate casatori cu fratele meu in puscarie?Si daca da dupa cat timp?Are o un baietel de cateva luni care ar vrea sa il recunoasca ,dar cand sa nascut fratele meu era in afara ,acum este la puscarie ce ar trebui sa faca ca sa oso recunoasca copilul si sa isi faca acte cu iubita lui cu care are copilul.am auzit de o noua schimbare a unor legi printre care ca acum ar fi anul de puscarie de 6 luni? este adevarat?
Va multumesc!
Normal ca isi regreta fapta.Nu sa dus acolo cu intentia de al omori.
Sunt putin nedumerita deoarece are doi avocati care amandoi spun ca il poate scapa la 4-5 ani de puscarie deoarece el sa predat singur si are cazierul curat ,ca nu ar arata nicaieri ca ar fi o persoana violenta.Sa aparat cu scaunul deoarece nu a avut cu altceva cu ce sa se apere.Din ce mi-a spus el se cunoasteau ,dar tot din spusele lui fratele meu iar fi cerut o explicatie pentru distrugerea unei masini .Atunci decedatul ia sarit cu cutitul sa ii dea in cap.. sa ferit si a luat scaunu cu care l`ar fi lovit!La autopsie spune ca ar fi decedat si din cauza unei anemii severe si diabet:stunned: dar ca si llovitura la cap ar fi fost cauzatoare de moarte.
Si mai am inca o intrebare???
Este adevarat ca anul de puscarie este de 8 luni?
Va multumesc
Fratele meu sa dus la bar unde sa intalnit cu el iar el a sarit cu cutitul la capul lui in momentul acela el sa aparat cu un scaun si la lovit in cap.dupa aceea el sa dus la politie si a anuntat cele intamplate.acolo a aflat si de decesul celui care la agresat verbal si apoi fizic.l`au retinut pt 29 de zile dupa aceea nu stiu ce se va intampla.Eu nu cred ca atunci cand iti sare cineva cu cutitul la cap il lasi sa te omoare..sau da??ciudate legi ...daca nu murea ala ,murea fratele meu??ala si asa avea un dosar cu prostitutie,trafic de droguri,inchisoare pentru nu stiu ce... iar fratele meu nu are nici macar o amenda
Buna ziua.Am o problema cu fratele meu care intr`o seara s-a dus intr`un bar si un barbat a sarit la el cu cutitul.In urma altercatiei,fratele meu nu a fost lovit grav dar barbatul care a sarit cu cutitul la el ,a murit la spital la circa 1 ora!Acum fratele meu este arestat pentru 29 de zile ,dupa care urmeaza a fi condamnat.Intre cati si cati ani se incadreaza pedeapsa??? va rog frumos raspundeti`mi.

Ps... fratele meu a fost la politie si a marturisit totul acolo unde a aflat ca a si decedat barbatul cu care a sarit la bataie.:(