avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate simu

Activitate simu

Răspuns la discuția concediul fara plata dupa CIC...
[
in cat timp dupa depunerea cererii trebuie sa primesc un rezultat (regulamentul intern scrie 24 de ore.... ce trebuie sa fac daca nu-l primesc in 24 de ore?)

In cazul concediului fara plata pentru interese personale ( asa cum inteleg ca doriti dvs - cate 1 luna din cand in cand) aveti nevoie de aprobarea angajatorului (in acest caz, contractul individual de munca se suspenda prin acordul partilor, nu ,,de drept"). Este nevoie sa justificati un ,,interes personal". Angajatorul o sa va aprobe sau nu...
Cat despre termenul de 24 de ore in care ar trebui sa primiti un raspuns, potrivit regulamentului intern din unitatea dvs,nu stiu ce sa va spun.Uneori diplomatia rezolva mult mai rapid o situatie anume... Incercati asa.

Am si eu o rugaminte. Doresc sa stiu daca dupa terminarea concediului pentru ingrijirea copilului bolnav de pana la 3 ani , mai am dreptul la un an concediu fara plata ?
Daca institutia publica la care lucrez mai are obligatia sa-mi pastreze postul ?
Fac mentiunea ca sunt functionar public.
Va multumesc!
Răspuns la discuția concediu fara plata dupa CIC
Nu stiu cine mi-a raspuns si m-a ajutat sa ma elucidez in acest caz, dar va multumesc din suflet pentru atentia acordata

Cu maxima simpatie
Lucian
Răspuns la discuția concediu fara plata dupa CIC
sa inteleg ca este legal sa soliciti inca un an de concediu fara plata dupa epuizarea celor 3 ani de CIC ??
Ma numesc Lucian funt functionar public la o institutie de stat, in momentul de fata sunt in concediu pentru ingrijirea copilului bolnav pana la implinirea varstei de 3 ani si doresc sa aflu daca am dreptul la concediu fara plata de inca un ande zile dupa ce copilul implineste varsta de 3 ani ??