avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate eLeSlash

Activitate eLeSlash

va multumesc de opinii si de sfaturi, voi reveni cu alte detalii
va multumesc din suflet , voi toti ce incadrare credeti ca voi primi , inca o data conteaza ca e prima abatere?
am vrut sa dau cu acel ciob de sticla in caine care deja imi sfasia mana m-am speriat si in circumstantele alea nu stiam ce altceva sa fac vroiam sa scap de caine (stapanul i-a dat comanda de atac). am atins cainele cu ciobul de sticla dar nu sa schimbat nimic tot ma musca , am vrut sa dau a doua oara si atunci am atins pe altcineva. cum a spus razvyi47 "Eu am incercat sa scap, iar folosrea ciobului respectiv nu a fost decat instincutala fiind determinat de starea de panica creata de imprejurari. " nu am lovit de mai multe ori pe nimeni dupa ce s-au intamplat toate acestea eu m-am retras incet spre cazare iar ceilalti se bateau in continuare. si noi avem un baiat taiat pe spate injunghiat se pare , 2 geci taiate dar nu stim de unde
sunt coplesit de emotie imi tremura picioarele cand ma gandesc.
am vorbit cu un avocat maine ne intalnim tot grupul sa relatam evenimentele
e prima mea abatere asta va conta?
multi ani

din cate am inteles nu au depus plangere, dar nu ma bazez pe asta
ei au iesit mai sifonati dar doar cel care este injunghiat, am vorbit cu familia lui si e in stare stabila acasa... urmeaza sa ii scoate firele cu care l-au cusut...
certificatele medicale in iasi pe data de 29 le avem

doi din grupul nostru au ramas la fata locului pana a venit politia dar am refuzat si noi sa depunem plangeri...
dar daca ei nu au depus plangere(asta am inteles din ziare) ne putem impaca si inchide dosarul? daca are sub 60 zile spitalizare

bineinteles ca ma astept la ce e mai rau si nu am incredere in nimeni pana nu vad cu ochii mei.
ok si sa depunem toti 6 plangere ma gandesc eu nu?
toti 6 avem certificate medico-legale si fiecare suntem batuti mai mult sau mai putin.
din acestia 6 1 este sora mea
multumesc din suflet frank , dar daca o dam la pace ceea ce e foarte probabil ca am vorbit cu familia lor si asta au dat de inteles.
deci daca o dam la pace ce se intampla? sau ce variante sunt
deci am dat cu o bucata de sticla probabil de la ei ca au iesit cu 2 sticle din club....
atunci cand esti muscat de caine si te sfasie ala de durere mai dau si 2 in tine te cuprinde instinctul de supravietuire...
noi fiind din iasi cum eram batuti si plini de sange am ales sa mergem acasa la cazarea din vatra dornei sa ne ingrijim ranile, pentru ca in dimineata aceea urma sa mergem si acasa. nu am sunat la 112
din ce a scris presa, "cei doi evita sa depuna plangeri împotriva agresorilor si au ezitat chiar sa ceara asistenta medicala"
[ link extern ] /
asta este varianta lor...
noi nu am depus nici o plangere nici o declaratie deocamdata nimic...
sa depunem plangere? noi credem ca vor sa cadem la pace amandoua parti