Buna ziua...Am avut o masina si in luna august am vanduto unui om care a vazut anuntul pe internet...Am incheiat un contract de vanzare-cumparare, am scoso de la circa financiara si acum cateva zile tocmai am primit o amenda prin posta de la Centrul de studii tehnice rutiere si informatica - CESTRIN si in ea scrie cam asa...
Proces verbal de constatare a contraventiei intocmit la data de 17.12.2010, constatand ca la data de 16.10.2010 ora 04:08 locul Dn2 Km115, Maracineni Jud. Buzau, vehiculul categoria a cu numarul de inmatriculare....apartinand d-lui si aici fiind scris numele meu, a circulat fara a detine rovinieta valabila...proba se face cu foto...Contraventia este de 250 Ron...
Ma puteti sfatuii cum pot face o contestatie? sau daca se poate face? tinand cont ca nu mai sunt proprietarul masinii,dar ea este inca pe numele meu inamtriculata in talon si carte ( Noul proprietar nu a inmatriculat inca masina pe numele lui ) , amenda primita tot de mine insa...Ma puteti ajuta cu un sfat? cu ceva?
Stima si respect Pruna Marian