bine bogdan 27, am inteles ca tu esti inteligentul de serviciu de pe forum.ma aptin sa-ti zic mai multe.
uitati-va pe luju.ro
Base, azi, a urecheat vechiul CSM pt faptul ca in parchetele de pe langa judecatorii sunt putini procurori in raport cu volumul de munca.Oare ce va zice noul CSM de asta?Cred ca ar trebui scris in memoriu ceva de lipsa cronica de procurori de la parchetele de pe langa judecatorii,mai ales ca se v-a accentua imediat dupa examenele de promovare care sunt, cred ca a-ti observat si voi, de o dificultate medie,de fiecare data.
proun sa ne miscam repede cu MEMORIU ca poate tatuca Basescu ne lasa din 17 ianuarie fara noii alesi din CSM...
Andreea, CEREREA O ADRESEZI
PLENULUI CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII
Doar plenul are competenta de a dispune referitor la solicitarea.Amanuntele aste pe care ti le tot scriu par poate sacaitoare insa i-si au importanta lor.
Andreea, eu proun sa ne trimitem numele toti pe privat-ul tau indicand cnp-l.E cel mai simplu.CSM stie ca suntem din toata tara.Asa castigam si timp CA PETITIA SA SE REZOLVE MAI REPEDE., Nu mai pierdem timp cu scner, etc.Pana duminica ti le transmitem si le treci pe un tabel pe care il atasezi la cerere sau memoriu.Odata ce ne dam datele e clar ca nu mai trebuie semnaturi,ca doar n-ai cum sa le inventezi tu pt CSM.Sunteti de acord cu prounerea?
la sfarsit, formula care e utilizata la CSM, este: cu deosebita consideratie,va multumim anticipat.
P.S.ne pare rau ca nu sunt mai multi in situatia noastra.oricum si comentariilor lor sunt binevenite.Totusi, e mai bine sa nu faci nimic sau sa nu se intaple absolut nimic?
E bine scris asa, Andreea.Simplu si concis.Cele 2 solicitari, dateaza-le cu unu roman si doi roman si ingroasa-le scrisul.Onoratul Plen cu O si P.La fel si Ministrul Justitiei.Dateaza cu cifre romane motivele care stau la baza celor 2 solicitari
In preambul ar trebui sa-ti treci numele si adresa ta si sa specifici ca scri in si numele altor candidati atasand lista cu semnaturi, intituland CERERE SAU MEMORIU,-ingrosat- sa vedem ce zic si ceilalti.Scuze de amanuntele astea dar cei din CSM sunt foarte sensibili si pretentiosi atunci cand li se soliciti ceva.
Faza cu 32 de locuri de la INM ,tocmai ca e portita! Altfel ne daU ALESII la toti cu regulamentul in cap!ANDREEA,insist sa scrii exact de concursul din 2008 cand s-au suplimentat cu 45 de posturi, fara sa fie atatea medii egale cu a ultimului candidat admis.Atunci, ca sa intre cine trebuie au inventat, dupa ce am dat concursul, o modalitate de suplimentare, s-au prevalat de abrogarea textelor legale care permiteau admioterea fara concurs si le-au dat celor cu note peste 7 la concurs.Ce, acuma nu se pot prevala de faptul ca le-au ramas 32 de posturi vacante de la INM CARE NI LE POT ALOCA NOUA?Cu ce e mai ciudata ideea asta decat a lor in 2008?Vrajeala simpla cu existenta unui numar de posturi vacante in sistem nu tine la CSM!Pe langa Regulament, vor spune ca n-au finantare.Or, cele 32 de posturi de la INM sunt finantate si ne pot da noua, e mai greu sa ne inchida gura.Acuma e clar ce sunt cu celalate 32 posturi de la INM?
eu am trimis adresa mea de email andreei.astept sa primesc memoriul pe email.fixati o data pana la care sa trimitem memoriul semnat,
Sunt de acord cu ramona m si med ex.Sa o facem cu formularea candidatii cu medii intre 7,40-7,10 sa aiba cati mai multi o sansa sa intre daca vor hotari suplimentarea posturilor la procurori!Cu Inalta Curte nu va faceti iluzii.Eu am luat concursul din aprilie 2008 cand au admis 82 de oameni pe 50 de locuri scoase la concurs.Am pierdut procesul cu ei in 2009, dupa 4 termene de judecata la Inalta Curte pe o motivare de i-ti sta mintea in loc.