Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
Cred ca 5 sau 5,50 dar nu sunt sigur ! Momentan sunt plin de draci pe mine ca ei nu au pana la urma nici o vina.
Stii si ai un dram de noroc iei si examenul - asta e combinatia, cel putin din punctul meu de vedere, insa fata de multi care ii cunosc si care deja au cazut in depresie gandindu-se ca nu vor sa mai dea in veci, eu de-al naibi nu vreau sa ma las, cel putin cat timp voi mai avea nu vreau sa ma dau batut. Aseara pe la 11.30 deja comandam codurile modificate de Lg 202/2010 de la hamangiu.
Cu Dumnezeu inainte si sa speram ca va mai fi si in martie-aprilie 2011 examen.
Succes !!!
Salutare voua celor cu note sub 7.
Hai s-o luam de la capat!!!!!! Credeti ca se va da in primavara dupa noile coduri?Aveti informatii sigure?Si eu ma apuc de treaba chiar din acest week-end, nu mai pierd timpul deloc.
Nu stiu cum voi reusi sa fac abstractie de copil, dar o sa incerc, de restul nici nu vreau sa mai aud, trebuie sa ma inteleaga.
Nu stiu cu ce sa incep.Trebuie sa ma organizez foarte bine.
Va doresc deja spor la invatat!!!!!
Propun si o recapitulare a materialelor de studiu avand in vedere ca nu mai stiu dupa ce dracu sa invat pentru acest minunat examen. Permiteti-mi sa invep eu si va rog sa completati:
1. Civil = Boroi - persoanele; Statescu/Barsan - TGO; Statescu - Dr. Reale; Deak - Succesiuni; Deak - Contracte
2. Penal = Codul actualizat; Mitrache/Udroiu - partea generala; Toader T./Udroui - partea speciala;
3. Pr. Civila = Codul actualizat; Bori + Ciobanu si daca ramane timp Tabarca;
4. Pr. Penala = Codul actualizat; I. Neagu - partea generala/speciala
5. Jurisprudenta pe cele 4 materii
Ioi ma doare sufletul. Am picat pe mana mea ... dar totul e tardiv acum.
Elanul de la primul examen sigur u-l voi mai avea dar voi avea mult pragmatism de data aceasta. Eu mi-am propus ca in primavara sa fac toate spetele si sa culeg restul punctelor din teorie. Cine citeste jurisprudenta si are putin fler face spetele. Dar nu e suficient si eu sunt exemplul trist in acest caz.
Cartile sunt ok + coduri adnotate cu jurisprudenta recomand+faceti rost cumva de sinteze la cedo pt ca se pierd puncte care in cazul meu se vor dovedi foarte importante
Voi incepe usurel de la inceputul lui decembrie - adica cu citit jurisprudenta. Dupa 15 ianuarie voi reincepe asaltul cu toate armele. Si de data aceasta sper sa am acea sansa care mi-a lipsit acum.