Mi-am sunat mama si mi-a confirmat ca pe sentinta ei scria : 25% din venit...si nu era stipulata nicio suma fixa....asta pt ca la un moment dat, tatalui meu ii crestea foarte des salariul si de fiecare data trebuia sa il dea in judecata...
Pe mine practic ma interesa sa aflu daca tatal meu m-a mintit... Adevarul vad ca ramane in continuare in ceata :) . Multumesc inca o data pentru raspunsuri!
Am inteles. Dar daca l-as fi dat si eu in judecata? As fi avut dreptul? Practic tatal meu mi-a garantat ca voi primi toate veniturile pe care le-as fi primit daca l-as fi dat in judecata.
Va rog sa ma ajutati in aceasta situatie: parintii mei s-au despartit cand aveam 10 ani. Pana la 18 ani mama l-a dat in judecata pe tata - banutii din pensia mea alimentara fiind direct trimisi catre mama de unitatea militara unde lucra el. Cand am implinit 18 ani, tatal meu m-a rugat sa nu il mai dau in judecata pana la terminarea studiilor si ca o sa imi trimita el banii cuveniti. Cand am implinit 19 ani tatal meu s-a pensionat, plecand din armata si cu o suma de bani- adica ordonanta respectiva. Nu am primit bani din acea suma, deoarece tatal mi-a spus ca a discutat cu un avocat si ca nu mi se cuvine nimic din acea suma.De revelion m-am intalnit cu o cunostinta care a fost in aceeasi situatie ca si mine, , dar care nu s-a inteles cu tatal sa nu il mai dea in judecata si ea a primit direct de la unitatea unde lucra el 25% din ordonanta respectiva. Mi se cuveneau acei 25% sau cunostinta respectiva m-a mintit? Vreau doar sa stiu in cine sa am incredere...pentru ca oricum nu cred ca mai e ceva de facut (am terminat studiile si am 28 de ani- evenimentul s-a produs in 2001)
Va multumesc mult!