avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate airaam

Activitate airaam

doar ca au atasat filmarii comentarii false si au facut-o stire
:)) ma refeream la dreptul politistilor in legatura cu transformarea filmarii in stire de interes national. nu ar trebui sa fie intrebati cu privire la motivele pentru care s-au deplasat acolo? poate erau in misiune
ieri a aparut in presa, internet si la realitatea tv o filmare cu doi politisti care au stat putin intr-un salon de manichiura, dupa care au iesit si au plecat cu masina politiei. jurnalistii au apreciat ca au mers in timpul serviciului la manichiura, chiar daca nu a fost asa. era imposibil sa li se faca manichiura intr-un timp atat de scurt.
nu s-a adus atingere vreunui drept in acest caz?
Răspuns la discuția furt intre soti
Multumesc mult.
Răspuns la discuția furt intre soti
Multumesc pentru raspuns. Este vorba de niste prieteni. Contul era comun si nu au facut inca partajul. Problema e ca au trecut cele 2 luni. Macar la abuz de incredere nu se poate incadra? Orice pentru a-l obliga in vreun fel pe sot sa inapoieze banii.
Discuție furt intre soti
speta: daca unul dintre soti, in timpul cat sunt casatoriti, goleste contul comun fara stirea celuilalt sot si apoi refeuza sa ii mai inapoieze(mai ales ca intre timp au si divortat) se incadreaza la art. 208 cp? si pentru inceperea urmaririi penale e suficient ca sotul pagubit sa depuna o plangere la politie?
multumesc pentru raspuns. asta asteptam ;)
de ce ar alege un inculpat sa solicite liberarea provizorie pe cautiune cand poate alege de liberarea provizorie sub control judiciar?




multumesc pentru promptitudine. nelamurirea mea era legata d faptul ca la art. 160-4 se specifica faptul ca sunt indeplinite conditiile prev la art 160-3 alin 1 si 2, deci cele de la controlul judiciar. prin urmare conditiile ce trebuie indeplinite de catre inculpat sunt aceleasi.

domnule zaharia, va multumesc pentru interventia care a raspuns intr-adevar nelamuririi mele