avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate speta: fapt minor transformat in stire nationala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

speta: fapt minor transformat in stire nationala

ieri a aparut in presa, internet si la realitatea tv o filmare cu doi politisti care au stat putin intr-un salon de manichiura, dupa care au iesit si au plecat cu masina politiei. jurnalistii au apreciat ca au mers in timpul serviciului la manichiura, chiar daca nu a fost asa. era imposibil sa li se faca manichiura intr-un timp atat de scurt.
nu s-a adus atingere vreunui drept in acest caz?
Cel mai recent răspuns: airaam , utilizator 23:58, 4 Iunie 2011
la care din drepturi va referiti, la dreptul de a-si face manichiura sau la cel de a folosi masina de serviciu pentru deplasarea la salon...:rolleyes: Credeti ca s-a adus atingere dreptului "organului"...?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2011
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
:)) ma refeream la dreptul politistilor in legatura cu transformarea filmarii in stire de interes national. nu ar trebui sa fie intrebati cu privire la motivele pentru care s-au deplasat acolo? poate erau in misiune
Erau intr-un loc public!
Oricine poate filma intr-un loc public.
doar ca au atasat filmarii comentarii false si au facut-o stire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii preluare articol Zooby Zooby In ce conditii se poate prelua un articol de presa pentru a fi publicat doar in mediul online pe un blog de stiri ? (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine AndreiEmil AndreiEmil Un persoana a pus pe internet un filmulet cu persoana mea, acel filmulet fiind negativ si care nu imi face placere, mai ales ca dupa vizionarea lui am primit ... (vezi toată discuția)
Avion care a "aterizat" fortat pe apa. stire falsa. coldea_bogdan coldea_bogdan A aparut azi dimineata pe mai multe site-uri o stire legata de un avion care a aterizat fortat pe apa. Jurnalistii s-au bazat pe vorbele unor asa zisi martori ... (vezi toată discuția)