avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate coste22

Activitate coste22

Răspuns la discuția contract nesemat
probabil o sa platesc suma ,apoi ii dau in judecata ptr neincheierea tranzactiei pe baza de contract nesemnat ,din moment ce nu lam semnat ,nu a fost incheiata tranzactia ,iar ei deja ma pun la taxe ,parerea mea e ca nu pot sa inceapa sa iti trimita facturile din moment ce contractul e nesemnat ,vorba aia ,eu nu am facut "pactul" final ,deci nu aveau voie sa imi trimita nimica pana la semnatura mea pe contract
Răspuns la discuția contract nesemat
se pare ca sunt bun de plata ,intradevar au dovezi "facturi platite" +dovada clara a ultimei facturi de gaz sau lumina ,dar totusi nu au semnatura mea pe contratc + k era vorba de telefon cadou ,vrajeala ,iti baga telefonul sa il platesti in abonament [EDITAT]!
Buna ,acum 2 ani am cumparat un telefon de la [EDITAT] pe abonament ,am platit facturile vreo 3 luni la rand apoi am incetat sa mai platesc vreuna dintre ele ,acuma imi vine tot felu de "amenintari" sa platesc 1500 de lei altfel sa ma prezint la judecata ,tin sa mentinonez ca """"nu am semnat nici un contract""""cand am facut abonamentul deorece nu mergea imprimanta iar contractul nu a putut fi printat ,ce pot sa imi faca daca nu platesc suma ? stiu ca fara contract nesemnat nu pot sa imi faca nimica. ASTEPT SFATURI! multumesc mult ,o zi buna :)