avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract nesemat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract nesemat

Buna ,acum 2 ani am cumparat un telefon de la [EDITAT] pe abonament ,am platit facturile vreo 3 luni la rand apoi am incetat sa mai platesc vreuna dintre ele ,acuma imi vine tot felu de "amenintari" sa platesc 1500 de lei altfel sa ma prezint la judecata ,tin sa mentinonez ca """"nu am semnat nici un contract""""cand am facut abonamentul deorece nu mergea imprimanta iar contractul nu a putut fi printat ,ce pot sa imi faca daca nu platesc suma ? stiu ca fara contract nesemnat nu pot sa imi faca nimica. ASTEPT SFATURI! multumesc mult ,o zi buna :)
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: coste22 , utilizator 13:48, 7 Ianuarie 2011
e un "pct forte" al dvs. ca nu ati semnat contractul, dar si ei au ...ati folosit numarul acordat in baza contractului nesemnat...ati achitat initial niste facturi...atentie mare cu acest mod de abordare!!
Banuiesc ca v-au inchis abonamentul imediat dupa ce nu ati mai platit.

Va puteti prevala de Ordonanta 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă
Art. 54. - Orice vânzare forţată este interzisă. Expedierea unui produs sau prestarea unui serviciu către o persoană se face numai în baza unei comenzi prealabile din partea acesteia.
Ultima modificare: Joi, 6 Ianuarie 2011
ContSters158230, utilizator
Ati facut comanda expresa pentru a beneficia de acel tip de telefon la societatea de tefonie, in baza abonamentului sau a punctelor de fidelitate ?
Sunteti in comecial unde obligatiile se probeaza si cu facturile. Pe langa asta, inteleg ca telefonul l-ati primit la oferta.
Oferta pe care ati acceptat-o in momentul in care ati luat telefonul cu dvs.
Din pacate, cred ca o sa platiti tot ce datorati.
Acum, ramane numai sa vedeti daca nu cer si in plus fata de cat datorati.
se pare ca sunt bun de plata ,intradevar au dovezi "facturi platite" +dovada clara a ultimei facturi de gaz sau lumina ,dar totusi nu au semnatura mea pe contratc + k era vorba de telefon cadou ,vrajeala ,iti baga telefonul sa il platesti in abonament [EDITAT]!
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Firma de recuperatori camyy2012 camyy2012 Buna ziua.am la o firma de recuperatori un fost abonament din 2009,mai aveam de platit suma de aprox 500ron,pana acum 2 luni mia tot venit acasa tot felu de ... (vezi toată discuția)
Inselata de un agent [editat] Cristea_Maria Cristea_Maria Mama mea este client [editat] de multi ani,acum 2 luni a fost sunata de un agent [editat] cum ca fiind client vechii poate beneficia de un modem pentru ... (vezi toată discuția)
Contract servicii ( tv) CojocaruIon CojocaruIon La mine a venit un reprezentant de la [editat]. A inceput sa denigreze firma [editat], la care am abonament, ca se desfiinteaza, ca nu mai are reprezentant in ... (vezi toată discuția)