Buna ,acum 2 ani am cumparat un telefon de la [EDITAT] pe abonament ,am platit facturile vreo 3 luni la rand apoi am incetat sa mai platesc vreuna dintre ele ,acuma imi vine tot felu de "amenintari" sa platesc 1500 de lei altfel sa ma prezint la judecata ,tin sa mentinonez ca """"nu am semnat nici un contract""""cand am facut abonamentul deorece nu mergea imprimanta iar contractul nu a putut fi printat ,ce pot sa imi faca daca nu platesc suma ? stiu ca fara contract nesemnat nu pot sa imi faca nimica. ASTEPT SFATURI! multumesc mult ,o zi buna :)
e un "pct forte" al dvs. ca nu ati semnat contractul, dar si ei au ...ati folosit numarul acordat in baza contractului nesemnat...ati achitat initial niste facturi...atentie mare cu acest mod de abordare!!
Banuiesc ca v-au inchis abonamentul imediat dupa ce nu ati mai platit.
Va puteti prevala de Ordonanta 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă
Art. 54. - Orice vânzare forţată este interzisă. Expedierea unui produs sau prestarea unui serviciu către o persoană se face numai în baza unei comenzi prealabile din partea acesteia.
Sunteti in comecial unde obligatiile se probeaza si cu facturile. Pe langa asta, inteleg ca telefonul l-ati primit la oferta.
Oferta pe care ati acceptat-o in momentul in care ati luat telefonul cu dvs.
Din pacate, cred ca o sa platiti tot ce datorati.
Acum, ramane numai sa vedeti daca nu cer si in plus fata de cat datorati.
se pare ca sunt bun de plata ,intradevar au dovezi "facturi platite" +dovada clara a ultimei facturi de gaz sau lumina ,dar totusi nu au semnatura mea pe contratc + k era vorba de telefon cadou ,vrajeala ,iti baga telefonul sa il platesti in abonament [EDITAT]!