avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract servicii ( tv)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract servicii ( tv)

La mine a venit un reprezentant de la [editat]. A inceput sa denigreze firma [editat], la care am abonament, ca se desfiinteaza, ca nu mai are reprezentant in [editat], ca serviciile [editat] sunt de proasta calitate, ca le-au plecat salariatii, etc...Apoi ca ei la [editat] au mai multe canale, ca au nu stiu ce canale tv, ca au reducere, ca sunt cei mai buni din tara, ...nu mai scapam de el....L--am refuzat, nu m-a convins, nu aveam nevoie de promisiunile lui,...Era de un tupeu fantastic, insistent,..nu pleca, incerca tot felul de tertipuri, etc. Vorbea de nu se oprea, Ma aborda cu diverse subiecte extra , se agata de orice, doar doar ma convinge. .L-am tinut la usa o jumatate de ora. La final sotia l-a invitat in casa, crezand ca este o cunostiinta a mea. Atat i-a trebuit. A inceput cu abureala, vrajeala, promisiuni, chestii psihologice....Mi- a spus ca are in oferta canale locale, de care eram interesat ( pe care le aveam de la [editat] )...ca i-mi baga fibra optica, ca o sa am super oferta laTV la internet si la telefon....etc..M-a pacalit , a zis semnati aici, aici si aici, fara sa citesc, apoi a plecat. Adoua zi au venit, a desfiintat reteaua [editat] , a tras 2 cabluri si a instalat echipamentele. Seara, surpriza : TV nu are canalele cerute si promise ( 4 buc,) imaginea cu purici, sonorul slab sau deloc la multe canale. Am reclamat cele intamplate , am cerut rezilierea contractului, dar ma pun sa platesc penalizari: abonament pe o luna , desi am avut 2 zile si 15% din valoarea totala a abonamentului cumulat pe 2 ani, vreo 3 milioane.
Ce sa fac? Ce sanse am sa beneficiez de drepturile prevazute de Legea nr. 193/2000 (actualizata) privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori ?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2013
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Providerul [r] ilegalitati NetFan NetFan Salutari, inca din 2008, pe cand [R]a preluat anumite retele de tip cartier, pana in prezent(2012) au cablat diversi beneficiari fara a avea o aprobare din ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Problema cu un abonament mario888 mario888 Buna ziua , am o mare problema cu [edit , in anul 2010 in luna Mai , am fost nevoit sa suspend abonamentul timp de 3 luni (conform contractului , orice abonat ... (vezi toată discuția)