La mine a venit un reprezentant de la [editat]. A inceput sa denigreze firma [editat], la care am abonament, ca se desfiinteaza, ca nu mai are reprezentant in [editat], ca serviciile [editat] sunt de proasta calitate, ca le-au plecat salariatii, etc...Apoi ca ei la [editat] au mai multe canale, ca au nu stiu ce canale tv, ca au reducere, ca sunt cei mai buni din tara, ...nu mai scapam de el....L--am refuzat, nu m-a convins, nu aveam nevoie de promisiunile lui,...Era de un tupeu fantastic, insistent,..nu pleca, incerca tot felul de tertipuri, etc. Vorbea de nu se oprea, Ma aborda cu diverse subiecte extra , se agata de orice, doar doar ma convinge. .L-am tinut la usa o jumatate de ora. La final sotia l-a invitat in casa, crezand ca este o cunostiinta a mea. Atat i-a trebuit. A inceput cu abureala, vrajeala, promisiuni, chestii psihologice....Mi- a spus ca are in oferta canale locale, de care eram interesat ( pe care le aveam de la [editat] )...ca i-mi baga fibra optica, ca o sa am super oferta laTV la internet si la telefon....etc..M-a pacalit , a zis semnati aici, aici si aici, fara sa citesc, apoi a plecat. Adoua zi au venit, a desfiintat reteaua [editat] , a tras 2 cabluri si a instalat echipamentele. Seara, surpriza : TV nu are canalele cerute si promise ( 4 buc,) imaginea cu purici, sonorul slab sau deloc la multe canale. Am reclamat cele intamplate , am cerut rezilierea contractului, dar ma pun sa platesc penalizari: abonament pe o luna , desi am avut 2 zile si 15% din valoarea totala a abonamentului cumulat pe 2 ani, vreo 3 milioane.
Ce sa fac? Ce sanse am sa beneficiez de drepturile prevazute de Legea nr. 193/2000 (actualizata) privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori ?
Multumesc