avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma de recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma de recuperatori

Buna ziua.am la o firma de recuperatori un fost abonament din 2009,mai aveam de platit suma de aprox 500ron,pana acum 2 luni mia tot venit acasa tot felu de harti sa platesc ca daca nu ma executa silit sau ma dau in judecata,chestia era ca am vrut sa platesc da nu si dobanda lor fiind de 2200ron cu tot cu abonamentul.ce pot eu sa fac in aceasta stiuatie?ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:10, 11 Septembrie 2012
Datoria catre firma de telefonie mobila se prescrie in termen de 3 ani din momentul in care factura respectiva a devenit scadenta, in conditiile in care nu s-au facut forme de executare sau daca dv. nu ati recunoscut in vreun fel datoria.
trebuie vazut contractul in care sunt mentionate penalitatile.
mai mult ei au o taxa de reziliere
ati citit contractul?
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
George-Dorian Tanasescu, Executor judecatoresc
cu tot cu taxa de reziliere am atata 500 ron
am inteles.
dar cu privire la penalitati ce se specifica in contract?
de la firma de recuperatori scrie ca penalizarile cresc de la o zi la alta da nu scrie cu cat

Alte discuții în legătură

Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Contract nesemat coste22 coste22 Buna ,acum 2 ani am cumparat un telefon de la [EDITAT] pe abonament ,am platit facturile vreo 3 luni la rand apoi am incetat sa mai platesc vreuna dintre ele ... (vezi toată discuția)
Abonament telefon mobil expirat, dar prelungit fara acordul meu Bamse44 Bamse44 Buna, Am avut un abonament cu o firma de telefonie mobila, care a expirat, dar abonamentul mi s-a prelungit automat in fiecare luna. La un moment dat am depus ... (vezi toată discuția)