Bun gasit tuturor! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt cetatean palestinian, am carte de rezident in Romania si respect legile acestei tari. Acum cativa ani am fost casatorit cu o romanca. Impreuna avem doua fetite, de 5 si respectiv 7 ani. Am divortat acum 3 ani. Ea a intentat divort cand eu nu eram in Romania. De fapt, nici ea nu era in tara, dar a fost prezentata la proces de un avocat. Precizez ca mama lucreaza pe un vas de croaziera, iar fetitele au ramas la bunica lor, care imi interzice dreptul la vizita. Asa ca eu nu mi-am putut vedea fetele de cativa ani!! Am incercat sa merg de 2-3 ori la casa bunicilor, insa am fost respins. Nu vreau sa fac niciun rau fetelor, sunt constient ca ele s-au obisnuit sa stea cu bunicii, insa ...mi-e dor sa le vad macar 1 ora... Ce pot sa fac ca sa am dreptul la vizita? In hotararea de divort nu este precizat nimic referitor la programul de vizita. A fost stabilita doar pensia alimentara, pensie care este achitata la ZI. Multumesc pentru timpul acordat si ..sper sa ma ajutati cu un sfat practic.