avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate usename

Activitate usename

Răspuns la discuția schimbarea numelui
DanDaniel a scris:

usename a scris:

DanDaniel a scris:

usename a scris:
multumesc frumos
...si cand l-am inregistrat am facut prostia de al trece pe numele lui...acum as vrea ca bebelusul sa poarte numele meu si nu stiu ce este de facut.....

da din cate el mi-a comunicat este de acord...ce este de facut?
E posibil de schimbat numele de familie al minorului numai daca tatal e de acord.

Faceti o schimbare de nume pe cale administrativa (fara tribunal). Informatii ca exemplu la [ link extern ]

Interesati-va direct la serviciul de evidenta a populatiei si la starea civila din orasul dvs.
Răspuns la discuția schimbarea numelui
DanDaniel a scris:

usename a scris:

...si cand l-am inregistrat am facut prostia de al trece pe numele lui...acum as vrea ca bebelusul sa poarte numele meu si nu stiu ce este de facut.....

da din cate el mi-a comunicat este de acord...ce este de facut?
E posibil de schimbat numele de familie al minorului numai daca tatal e de acord.
buna ziua...am si eu o intrebare....am un copil de 2 luni iar eu si tataul lui nu suntem casatoriti....si cand l-am inregistrat am facut prostia de al trece pe numele lui...acum as vrea ca bebelusul sa poarte numele meu si nu stiu ce este de facut.....as vrea un sfat de specialitate din partea dumneavoastra ce pot face pe cale legala pentru purta numele meu copilul meu...va multumesc anticipat